Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s motivy - Vista

rosta8

Otázka

Mám takový problém, dnes jsem zapnul počítač a místo klasického vista motivu se mi objevil základní motiv windousů. Tak jsem ho chtěl změnit v ovládacích panelech a když jsem na něj klikl, tak mi to napsalo: "Motiv nelze otevřít. Služba motivů není spuštěna." Nevíte někdo, kde se zapíná služba motivů?

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mám takový problém, dnes jsem zapnul počítač a místo klasického vista motivu se mi objevil základní motiv windousů. Tak jsem ho chtěl změnit v ovládacích panelech a když jsem na něj klikl, tak mi to napsalo: "Motiv nelze otevřít. Služba motivů není spuštěna." Nevíte někdo, kde se zapíná služba motivů?

Dík

Jestli ti to začalo dělat ze dne na den po vypnutí PC a násleném zapnutí PC druhý den a nejde ti to přepnout do windows vista, ale máš tam klasické nastavení ne?

Tak kdyby to nechtělo jít, tak spusť bod obnovy a vyber na obnovení na den, kdy ti to ještě všechno fungovalo.

Teda pokud si zasahoval nějak do systému nějaké instalace nastavení atp...

Odkaz ke komentáři

• 0

Dík

zkus

start > ovladaci panely > nastroje pro spravu > sluzby > polozka motivy motivy > zmen typ spusteni

(skoda zes to nenapal driv :D k poci s vistama se dostanu az v pondeli -_- zni to podobne jako by jsi si v xp vypnul active desctop ^^nebo mas proste zmenene spousteni te sluzby)

Odkaz ke komentáři

• 0
zkus

start > ovladaci panely > nastroje pro spravu > sluzby > polozka motivy motivy > zmen typ spusteni

(skoda zes to nenapal driv :D k poci s vistama se dostanu az v pondeli -_- zni to podobne jako by jsi si v xp vypnul active desctop ^^nebo mas proste zmenene spousteni te sluzby)

dík za typ, zkusil jsem to...motivy tam nemám, ale mám tam themes a když to chci spustit napíše mi to: "Windows nemůže spustit...Chyba 126: Uvedený modul nebyl nalezen"

Odkaz ke komentáři

• 0
dík za typ, zkusil jsem to...motivy tam nemám, ale mám tam themes a když to chci spustit napíše mi to: "Windows nemůže spustit...Chyba 126: Uvedený modul nebyl nalezen"

hmm tak to nevim. asi se ti nejak poskodila ta knihovna/modul co to ridi... ale proc nemam poneti... mohls to necim nevedomky udelat sam nebo proste windows :dozey:

zkus jestli nepujde opravit system pomoci instalacky... jinak asi google tu chybu nebo reinstal xD

pripadne este muzes zkusit hotline microsoftaku.

Odkaz ke komentáři

• 0
hmm tak to nevim. asi se ti nejak poskodila ta knihovna/modul co to ridi... ale proc nemam poneti... mohls to necim nevedomky udelat sam nebo proste windows :dozey:

zkus jestli nepujde opravit system pomoci instalacky... jinak asi google tu chybu nebo reinstal xD

pripadne este muzes zkusit hotline microsoftaku.

tak dík, něco vyzkouším...:thumbup:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu