Drchy Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 To já už jsem dohrál NFS : Undercover 2x :D Strašně jednoduchy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubi27 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 moje 1.přehraná hra byla KILLZONE!!!PŘEHRÁL SEM JÍ TAK ZA DEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 První sem dohrál God of war :psp:, the best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 God of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 ted jsem dohral tekkena :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 První hra, co jsem dohrál na PSP? To už si asi nepamatuji, ale nejspíš to byla hra God of war. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 God of War,Tekken,NFS Carbon otc,Beowulf,NFS MW a tedka pařim GTA vcsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Boy Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 jednoznacne TEKKEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 dohral jsem Gta VCS jako prvni. ve volnych chvilich se snazim udelat 100% uz mam asi 78% :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 GoW a burnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heinzcz Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 God of war chains... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 God of War, Luxor, N+, na vic her si nevzpomenu a ted dohravam GTA na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v@lda Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Moje prvni dohrana hra byla Marvel Nemeses :) Vse doporucuji,uzasna hra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksy Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 God of war!!!! a este nfs od udergroundu po undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 dohral jsem god of war a LEGO star wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 God of War a Nfs most wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 dneska jsem dohrál NFS:undercover a jinak jako první tekken a god of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokiaman Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 GTA LCS, GTA VCS, MGS PO,COD:RTV,MOH Heroes 1, SW: Force Unleashed, The Godfather: Mob Wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtiQ Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 moje prvni dohrana byla god of war,pak undercovry...a ted uz spis HB hry mam chickHEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 wow, nwm jestli jsem už sem psal ale stejně, dyžtak to bude dual topic. Já dohrál první hru God of War a Killzone mám rozehraný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Call of duty , def jam for NY , NBA 09 , GTA VICE CITY , Killzone Liberation , nfs carbon , nfs undercover , nfs most wanted , the godfather , hell boy , siphon filter logan..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Call of duty :roads to victory,Medal of honour,NFS Carbon ,WWE Raw vs. Smackdown 09 v karieře a pes 09 become a legend dostal sem se az do Barcelony.......a jeste Kilzone Liberathion:evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 napisu sem ty neobvykly, protoze zbytek sem uz dohral, nebo me nebavil: Bleach HtS 1 až 5, DBZ SB a DBZ AR, Bleach Soul Carnival, MHF2 (200hodin!!!!), Gundam Battle Chronicles, Mai Hime Bakuretsu, Jitsuwa Kaidan Shinmimi bukuro Ichi no Shou, DBZ Evolution... a mnoho dalsiho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 dohral jsem loco roco,killzone liberation, GoW,a dneska NFS:undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 ja dohral nfs undercover,eragon,loco roco to asi 5x,killzone nemuzu udelat,world tour soccer,a atv offroad fury blaizin trails a vic uz si nepametam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.