tekken90 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 Platformy: Playstation 3, Xbox 360, PSP, PS2, NDS, Wii Datum vydání: TBA Odkazy: IGN Byla oznámena další hra s názvem LEGO - Harry potter. Více info zatím není Citovat
Ureal revolution Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 To mě ani nepřekvapuje, v podstatě to bude úplně stejné jako předešlé LEGO hry, ale s HP. Fakt super, asi nemaj nic jiného napráci. Citovat
fajnokelma Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 A co jinýho by měli tvůrci her na práci než dělat nový hry? A ta hra nebude úplně stejná, píšou, že tam je "kupa" novejch inovací jako létání, kouzlení... Vypadá to dobře. A novinka je taky v tom, že tam bude víc volnýho pohybu nebude to tak lineární. Procházet se bude všema známejma místama, kde bude kupa lidí - vypadá to zatím na nejlepší lego hru. Citovat
GeorgeLee Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 neznáte někdo datum vydání???? Citovat
fajnokelma Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Release Date: June 29, 2010 Citovat
qffgzgdztser Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2012 Mohl by mi nekdo pomoci jsem na konci 2epizodu a zasekl jsem s po bitve s baziliškem je tam kousek jeho ocasu a nevim kam mam jit. Děkuji za každou pomoc. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.