brians Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Chtěl bych s videa zachytit určitý snímek, ale nějak mi to nejde.:? Používám přehrávač Media Player Clasic v něm by to mělo jít, ale mě to nefunguje. Když dám save image nebo capture, tak mi to píše chybovou hlášku: The Save Image and Save Thumbnails function do not work with the Overlay Mixer video renderer. Change the video renederer ni MPC output options and reopen the file. Potvrzení OK Zkoušel jsem program na snímání obrázků (SNagit v7) ten mi nezachytil vůbec žádný obraz. Na fotce není vůbec nic... Jenom tma.:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 tuším že v windows movie makeru to jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Jo díky už mi to jde. Jenom mě štve, že mi to nejde v to Media Playeru clasic o to víc bych to měl jednoduší než to video tahat do jinného programu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Nebo jednoduše roztáhnout pozastavit a PRT SCR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brians
Chtěl bych s videa zachytit určitý snímek, ale nějak mi to nejde.:?
Používám přehrávač Media Player Clasic v něm by to mělo jít, ale mě to nefunguje.
Když dám save image nebo capture, tak mi to
píše chybovou hlášku:
The Save Image and Save Thumbnails function do not work with the Overlay Mixer video renderer.
Change the video renederer ni MPC output options and reopen the file.
Potvrzení OK
Zkoušel jsem program na snímání obrázků (SNagit v7) ten mi nezachytil vůbec žádný obraz.
Na fotce není vůbec nic... Jenom tma.:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts