USM Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Dobrej Myslíte ze to byl dobrej nápad koupit xbox 360 arcade revize Jasoer z prodejher.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 DobrejMyslíte ze to byl dobrej nápad koupit xbox 360 arcade revize Jasoer z prodejher.cz Proč by nebyl? Něco se ti s ním snad stalo? Byl až moc levný? Nebo jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 myslím, že ne poznáš až budeš mít nějaký problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 prej nejhorsi online obchod co kdy byl a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 ja jsem tam kupoval par her a nemuzu si stezovat.. rychle dodani atp.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 No xbox reklamuje primo MS ne? takze s timhle by problem byt nemel. Ale pokud by se konzole reklamovala pres prodejher tak jsi bez zaruky. Koupil jsem tam PSP a kdyz mi zacalo delat problemy (jedno tlacitko slo spatne mackat) tak mi rekli ze je to normalni a odmitly mi to reklamovat a pote mi daly BAN na jejich stranky a neodpovidaly na maily.... Opravdu je to nejhorsi CZ e-shop.. Staci projit par internetovych diskuzi , hodne lidi dopadlo mnohem hure (jiny typ zbozi atd..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 DobrejMyslíte ze to byl dobrej nápad koupit xbox 360 arcade revize Jasoer z prodejher.cz být tebou tak si přečtu http://console-forum.net/showthread.php?t=15407&highlight=prodejher.cz tam toho o www.prodejher.cz najdes hafo :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 prej nejhorsi online obchod co kdy byl a bude Nekupoval si od nich nic, a meles blbosti. Ja jsem s nema spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 no sice nekupoval ale jenom kvuli tomu ze nechci riskovat ze mi dojde naka spatna vec a co pise alert tak to stejny se stalo uz docela hodne lidem a uplne ta stejna vec takze meles ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts