Hayamen Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Playstation 3 Dobrý den. Je dovozená z Japonska.Pouze Japonština.Funkční stav 85 procent.Někdy se vypne mechanika a spali se dvd.Kdo umí opravit není to problém.Ze zadní části konzole koukaj dráty.Ukousla mi to kočka.Kupuji xbox cena 1500 kč zdroj gamebazar :cheesygrin: Poštovné:? Osobní odběr: Stalingrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 "Ze zadní části konzole koukaj dráty.Ukousla mi to kočka" to mě dostalo :D :D Ale na co to je? Si chceš koupit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 xD tak to si nekdo dela nejvetsi joky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Neeeeee.Tak to neeeeeeeeeeeee:lol:.To je moc.Lol spali se dvd, zadek ukousla kočka.Hej to psal na oslavě když mu bylo 18.:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 je si jistý že je to PS3 ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 to je nějaký joker ne ? :D http://gamebazar.cz/main.php?kam=profil&user=konik Resistance: Fall of Man : Dobrý večer.Prodám tuto zánovní hru.Je fungl nová ale neukazujou se tam postavy.Běhaj tam jenom psy.Střílení funguje jenom rychlopalkou. cena: 20,- :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 to je nějaký joker ne ? :D http://gamebazar.cz/main.php?kam=profil&user=konik Resistance: Fall of Man : Dobrý večer.Prodám tuto zánovní hru.Je fungl nová ale neukazujou se tam postavy.Běhaj tam jenom psy.Střílení funguje jenom rychlopalkou. cena: 20,- :D Hej tak to ne.Ten má opicu jak něco.:lol:.Prodává mise.Nechcete to někdo zkusiti?:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 hej tak ten nema chybu to je proste frajer xD Prodavam mise na tuto hru.Jedna mise 8 korun.Nebo prodam celou hru.Ze predni casti to posral pes.Funguje ale smrdi.Krabicka zustala v mikrovlnce. za 30 xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 To má být nějaký iluzorní vtip bazar nebo co.:roll: A hlavně ten týpek co prodává tu PS3 s rožvejkanými dratky od kočky to je na mě už moc.:cheesygrin: HRA: Resistance: Fall of Man A od kdy je tato hra závodní? To musel podávat takový inzerát nějaký DMT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 napiště mu někdo že něco chcete :D schválně co odpoví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Ja to skusim ale ten co ty inzeraty delal nema asi moc rozumu kdyz anpise takovou hovadinu............ale musim uznat že je to borec..:bash: skusim mu odepsat EDIT:jeho e-mail neeksistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Já myslel,že všichni dementi a lamy se sešli zde,ale jejich počet mně nepřestane udivovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Asi tak. Docela mne udivuje, kolik lidi tu nepochopilo, ze jde o dost tvrdy a husty vtip! xD Fakt mne to pobavilo. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 jsem ty inzeráty pročetl a je to mazec :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.