Johnysek Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 And winner is............... Computer!!!! gratz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Oba jsme vypadli stejně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Oba jsme vypadli stejně :D jj 2nd place :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 :lol:To vám patří, já říkal že o 6 zahrajem a vy NE:lol: (:sorry: nic ve zlém;):sorry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 sorry byl sem na poště pro xbox :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Já můžu ještě zítra od 15:00 do 19:00:).Tak bychom mohli častěji hrát, než jen 2 dny v týdnu ne? Jé.Computer vás porazil.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 kazdopadne asi nebudu mit dalsi credits na zapsani (psal sem semka 2 prispevky za sebou takze pan velky admin Games mi strhnul 1k) kazdopadne za dnesni 2 misto bych mohl mit buy-in do dalsiho zdarma ne? (jo a do prvniho sem posilal 300 a ne 200 ) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 hej neger napis me tam ja uz to dneska stahnu a prezdivku ti pak napisu oka? tak pak mi napis kdy se bude hrat a crd uz sem ti vcera poslal edit//uz sem to stahnul a mam prezdivku Dawe a jsme normally player zadnej hardcore xd napis si mne tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Zápis mají,všichni z minulého turnaje,ps zapsal jsem tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 hej vcera sem to nejak nestihal sem doma nemocnej takže sem spal ale v sobotu urcite prijdu......jeste sem to vlastne ani nestahl takže jdu na to :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 helem tak pak jeswtli byste mohli napiste mi pm jak a kdy bude turnaj jeastli sem tam teda zapsanej thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Já nejspíš nepřijdu, od 16:00 jsem celý víkend v hospodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Já nejspíš nepřijdu, od 16:00 jsem celý víkend v hospodě. Jo na to jsem zapoměl. Vsadím se, že polovina se půjde ožrat s kámošema do hospody, takže z toho bude zas prd.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Njn,ale kdy to dát????????? Ve v 20 v pondělí,máte čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Můžu se ještě přihlásit do turnaje? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 JJ,ale musíš poslat kredity.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 V pondělí v 20:00 určitě ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Posláno 200cr, kdy se tedy hraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 myslim ze kdyz jsem zkoncil v prvnim turnaji na 2. miste tak uz credits posilat nemusim ne? :P jinak pondeli 20:00 vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Plati jen ten,který ještě neplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 hej v pondeli v 8 nevim, mozna mam CW v csku... dam vedet behem vikednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Tak hraje se v pondělí ve 20 hodin,ale bohužel to mi nevýjde čas,tak prosím Johnyska jestli by to nezaložil za mně a nedal mi výsledky a já bych rozdal ceny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Dnes to ale platí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Já bych to nechal na pondělí,dneska spousta lidí nemůže.............. Ani já ne,jdu do hospody :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Tak hraje se v pondělí ve 20 hodin,ale bohužel to mi nevýjde čas,tak prosím Johnyska jestli by to nezaložil za mně a nedal mi výsledky a já bych rozdal ceny :-) Kdyz mi prozradis jak tak se toho ujmu no x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.