Hanz1993 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 myslite že přes tenhle kabel http://www.gamehouse.cz/xbox-360/vga-plus-3rca-cable-4572.php bude obraz kvalitni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Asi jo ale koupil bych si HDMI/DVI kabel má lepší kvalitu a cenově je tak stejný.http://www.agen.cz/produkt/70086/Kabel-HDMI-DVI-M-M-2m-stineny-zlacene-kontakty.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 myslite že přes tenhle kabel http://www.gamehouse.cz/xbox-360/vga-plus-3rca-cable-4572.php bude obraz kvalitni Ve velkem rozliseni to pujde, ale ve srovnani s HDMI nebo DVI je obraz neostry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 pokud chces VGA kabel tak kup jedine origo od MS protoze jine jsou na tom s kvalitou blbe. ja mam ms VGA kabel na 24"monitoru a stezovat si nemohu hry na nem vypadaji luxusne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Asi jo ale koupil bych si HDMI/DVI kabel má lepší kvalitu a cenově je tak stejný.http://www.agen.cz/produkt/70086/Kabel-HDMI-DVI-M-M-2m-stineny-zlacene-kontakty.htm a co pak se zvukem? jaxe to resi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Zvuk vyvedes z AV vystupu xka , normalne kablem co jsi mel v baleni , ale pouzijes jen cerveny a bili cinch na stereo signal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Zvuk vyvedes z AV vystupu xka , normalne kablem co jsi mel v baleni , ale pouzijes jen cerveny a bili cinch na stereo signal. takze v HDMI se nevede zvuk?? jsem si do ted myslel ze to je kabel ktery prevadi zaroven video/audio v HD kvalite.. tedy pokud to zarizeni na ktere je pripojene podporuje.. je to teda opravdu tak?? a ten VGA kabel ma uz ty cinche primo u sebe :) jinak samotny konektor na video je normal a prenos audia je prez 2 pozlacene cinche A jeste par fotecek :) (Originalni MS VGA HD/AV kabel - cena cca 600kc) ->> http://microsoft.mironet.cz/xbox-360-vga-hd-av-cable+dp80447/ (ale daj se sehnat i levneji ja kupoval za 400kc) :arrow: :arrow: :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 takze v HDMI se nevede zvuk?? jsem si do ted myslel ze to je kabel ktery prevadi zaroven video/audio v HD kvalite.. tedy pokud to zarizeni na ktere je pripojene podporuje.. je to teda opravdu tak?? On ale psal ze chce HDMI--DVI kabel . DVI nevede zvuk. Ano je pravda ze hdmi vede i zvuk , ale musi ti to danna TV podporovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 zdar, to, že vedením signálu přes hdmi je kvalitnější obraz, je úplná blbost. Měl jsem tu možnost vyzkoušet naráz 3 různé hdmi kabely (monster, belkin a ještě cosi) a porovnat s mým neorigo vga kabelem, a obraz byl NAPROSTO STEJNÝ, naopak se mi zdálo, že přes vga to má trochu lepší barvy. V hd ready i ve full hd rozlišení byl obraz ostrý jak břitva (na mé 42palcové lcd). Myslel jsem, že Hanz1993 chtěl slyšet názor od lidí, co to zkoušeli, ne nějaké pověry o poměru kvality vga-hdmi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodneY69 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 ja mám NEorigo kabel za 300kc a obraz naprosto kvalitni, asi zalezi kus od kusu. Ale nekvalitní kabely budou mít vady obrazu typu: duchové, šum atd. žadný neostrý obraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 ja mám NEorigo kabel za 300kc a obraz naprosto kvalitni, asi zalezi kus od kusu. Ale nekvalitní kabely budou mít vady obrazu typu: duchové, šum atd. žadný neostrý obraz... prave presne o tomto mluvim.. radsi bych dal par korun navic a mel jistou kvalitu ktera vydrzi :) :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 shai_tan: :D blbost to neni, hadat se nebudu, ale rozdil je rozeznatelny uz na 19' LCD. Hold digital je digital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 shai_tan: :D blbost to neni, hadat se nebudu, ale rozdil je rozeznatelny uz na 19' LCD. Hold digital je digital. to bych se hadal.. :) jak rikam ja mam Monitor ASUS 24" a ve hrach zadne deformace obrazu ani "zuby" nevidim.. ale asi take zalezi na kvalite monitoru/lcd/plazmy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 jake zuby ? :D co ty s tim maji co spolecneho? hadat se muzes, ja vim, sve, bavil jsem se s jednim doktorandem u nas na skole, ktery testoval rozdily VGA a HDMI (sice ne u xboxu, ale to je uplne jedno) a rikal, ze co se tyce kvality rozdil je dalsi vec je, ze na 19' monitoru jsem rozdil poznal take - HDMI obyc kabel a VGA orig od MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanz1993 Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 ja to asi risknu.....kupim ten levný kabel a uvidím, kdyz tak to reklamuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Já mám 19' a přes VGA kabel byl strašný obraz možná u těch novějších 22,24 už to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 tema "zubama" jsem myslel neostre hrany (proste nevyhlazene pixely) taky jsem si myslel ze ten obraz tam bude nic moc prez vga na 24" ale jsem maximalne spokojen a s obrazem nemam nejmensi problemy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 shai_tan: :D blbost to neni, hadat se nebudu, ale rozdil je rozeznatelny uz na 19' LCD. Hold digital je digital. podívej, já nemusím mít pravdu, vycházím jen z toho, co jsem sám na vlastní oči vyzkoušel a viděl, mohl jsem mít štěstí na kusy, nebo tak nějak. Ale nejsou mi jasné 2 věci: jestliže je hdmi digitální přenos dat (podle wikipedie vidím, že digitální určitě je),tak v tom případě výsledný obraz závisí sice částečně na zdroji, ale hlavně na dekodéru za konektorem v televizi, ne? A jestliže je přenos digitální, jak bude kvalitu obrazu ovlivňovat kabel??? To se snad týká např. kvality stínění vga analogového kabelu, ale hdmi se bude lišit možná ve specifikaci, a některé zmetky budou mít skřípnuté odstínění-tj kabel vůbec nepojede, jinak v ničem!? a taky může mít monitor různě kvalitní vga vstup, prostě já čestně prohlašuju, že na mojí 42palcové lcd nevidím rozdíl mezi vga a hdmi, obraz je skvělý a to jsem to zkoumal opravdu důkladně...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 ¨Jasny, urcite kup, obraz na nem bude peknej o tom zadna. To je asi tak, jak kdyz mas nadhernej obraz na 19' monitoru a pak u kamosa uvidis plasmu, tak ti taky pripada ta 19' hnusna :D. Ale jestli mas na monitoru i DVI nebo HDMI, tak jdi radsi do toho, ono to vyjde i levnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hanz1993
myslite že přes tenhle kabel http://www.gamehouse.cz/xbox-360/vga-plus-3rca-cable-4572.php bude obraz kvalitni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.