adiZ Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Zdravím ;) Stáhl jsem si Left 4 Dead, verzi SKIDROW (domnívám se, že je to ta stejná jako tady na fóru od uživatele Kamikaze). Hra se jen vyextrahuje a pak se jen spustí soubor .exe a hraje se, nic se neinstaluje. Prosím někoho schopného o stručný a funkční návod, jak tuto verzi hrát online po internetu. Steam nemám, ale dočetl jsem se, že mám stáhnout klienta, ale tento návod, který je zde na fóru mi nějak nefungoval, spíše sem ho nepochopil. Díky všem, co mi pomůžou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Co jsem se zatím tu dočet, tak hra jde spouštět přes klienta Hamachi. No škoda, že to není stejné jako u CSS opatchován a prohledá to celou síť. A nejde to jedině nonsteam servry. U Left 4 Dead to zatím nejde jestli jo, tak to by mě zajímalo jak...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.