Cr4sH009 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Napadlo mě že většina nových pspčkařů (jako já) mají neflashnutelné psp (zatím) A kdo má platit ty hry když sou tak drahý:roll: Takže když už máme homebrew na psp 3000 , tak se zde bude soutěžit v homebrew hrách :) jako první je soutěž ve hře CS 2D což je counter strike z vrchu :D pujde o to mít co nejlepší skore za 60 sekund !!! Celých šedesát sekund natočíte a aby taky byla někde vidět vaše přezdívka když to natáčíte!! Takže na papírek čitelně přezdívku,dát před kameru a začít pařit :) ale musí to být těch 60 sekund ne dýl !! Bude zde vystavena tabulka těch nejlepších a také dostanou thanks a credits !!!Ale poprvé je to bez credits jenom na zkoušku a uvidíme jak to pujde :) tak se puste do paření :) Tady je link na CS 2D : http://dl.qj.net/CSPSP-v1.61-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/25783/catid/151 START SOUTĚŽE JE 13.KVĚTNA A UZAVÍRKA PRVNÍHO KOLA JE ZA TÝDEN TAKŽE 20.KVĚTNA !!! Videa nahrávejte na youtube nebo mi je pošlete a já je uploaduju sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Mam dotaz od koho dostanou credits? EDIT: Zapojit se můžu i když mam flash, žejo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Měl by sis to uspořádat, protože někdo to rovnou z youtube může stáhnout.. A dělat, že to natočil právě on.. A ještě jak dáš credits? Díky ALIENe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 JJ já vím ještě se to rozjíždí :-) Samozřejmě se můžeš zapojit i když máš flash.Credits budu dávat já...ale budou potřeba sponzoři:-) Pokud máte lepší nápad pro identifikaci videa tak pls poraďte!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Až se ti to nějak rozjede, pošlu credits, ale udělej si v tom pořádek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Já bych dal taky,ale ty máš -1000 tak bych rovnou poslal něco vítězi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 jj ja vim...dostal sem je od metuje za to že mě nešel edit :-( ale já to snad nasbírám:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Klidně se připojim.........(ale mohl by jsi vynechat třeba nba a everybody's golf a přidat třeba něco jineho..... psp ZDAR:arrow:NAZDAR ! :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Tak napiš co a já se přizpůsobim:-) snažim se podpořit psp 3000čkaře a ty co maj ofw...ale můžem sem dát i normalně plný hry to je jasný:-D pište co a uvidíme co se dá dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Kolik budeš dávat jen tak mimochodem credits tomu, kdo vyhraje?xD Mohl by tu pak hlasovat každej komu se víc co líbí.. A udělal bych 1. a 2. místo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 JJ asi to tak uděláme s tim hlasováním to bude nej.Jinak už sem natočil vzorový video a tak sem za chvili hodim link jak by to asi mělo vypadat EDIT:na youtube se zatim zpracovává,ale jestli ho chcete hned http://uloz.to/1471115/Soutěž%20psp.3gp http://www.youtube.com/watch?v=Ys7h4UalEhE ale mrtě se to seká...tak to prosim omluvte ja zapoměl vypnout noční řežim Dávat credits budu podle toho kolik budu mít.Přemejšlel jsem i o tom jestli nemam dát i vstupný třeba 50credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 ok super napada jak s to rozjede tak bych do toho sel BTW: pouzivej edit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 vstupny ne co yb delali ti co sou treba v minusu jako ja?a mysli si ze jich je docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Můžu se taky přihlásit? Hoď mi sem ale linka na tu hru ;) THX... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Většina DEM jsou třeba tady, http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24679633 chtěl jsem dát odkza na pspdemocenter.org, ale nějak mi nejde ta stránka zobrazit A navrhuju KILLZONE demo, nejrychleší mise.. Jo a taky se hlásim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 jj napište co chcete nejdřiv a mužem začít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 No, jak chceš zase začít, vždyť si se dostal až do skoro -3000... Já myslel,že ti něco pošlu třeba 1000 credits, ale to už jsi fakt moc v mínusu.. Jinak sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Mno tak z těžkým srdcem vám oznamuji ,že jelikož mají amini tohoto fora nejspíš něco proti nováčkum,tak jjsem se dostal do minusu...proto nejsem schopen vyplatit výhru...Jestli i přesto chcete soutěžit tak by jsme to (zatím)mohli dát bez výher :-( ...ale jenom pokud chcete... Pleteš si aminy s adminy a adminy zase s moderátory;-) Nikdo proti nováčkům jistě nic nemá (naopak já promíjím nováčkům mnohem víc, než starším uživatelům), ale tvé opakované double, triple ... five - posty už zkrátka nemohly zůstat nepostrestány. Jak by k tomu přišli ostatní? Takže prosím nezkresluj situaci a nebo uváděj i další okolnosti;-) metuj EDIT : promiň metuj to nebylo proti tobě...ty seš v poho jenom mi prostě přijde zbytečný hned odčítat tolik credits dyž by stačilo napsat a příště bych si na to dal pozor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 jj je to dobry napad. jako 3000kar to vitam.. urcite se casem pripojim. ridge racer bohuzel vynecham protoze tu hru fakt nesnasim. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Cr4sH009 buď nasbírej nějaké credits, nebo najdi sponzora, který jich má hodně a nepotřebuje je, do tý doby tohle nemá cenu ani se o tom bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 az tady bude nejakej fotbalek tak se připojim velice rad ale ridge racer me moc nebere a ani everybodey golf neni zadnej trhak takze si pockam a to rad.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Hej ja to nechapu. K cemu vlastne sou ty credits..? Jak je vyuzijete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Hej ja to nechapu. K cemu vlastne sou ty credits..? Jak je vyuzijete? mrkni se do vetešnictví.. a tam treba za crdts si koupis premium na RS ,nebo ulozto atd.... A s tema demo recenzema... no nevim me to prijde zbytecne... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Tobe to prijde zbytecne bo uz mas flashnute psp:D:D Newim,asi by se ti to hodilo jak si ho nemnel flashnute:) A credits,jak psal sadet,muzes si tu neco za ne koupi a vlastne prezentuji tvoji suverenitu............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Hej ja to nechapu. K cemu vlastne sou ty credits..? Jak je vyuzijete? Já zase nechápu, proč diskutuješ v topiku, kde se chystá soutěž o kredity, které ti zjevně připadají zbytečné. Cr4sH009 buď nasbírej nějaké credits, nebo najdi sponzora, který jich má hodně a nepotřebuje je, do tý doby tohle nemá cenu ani se o tom bavit Autorovi jsem již dříve přes PM nabízel kredity v případě, že se to tu rozjede. Navíc je zde několik možností, jak je získat;-) Co třeba "Pomocná stráž MF"?;-) http://console-forum.net/showthread.php?t=42726 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.