Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

BSOD(modra smrt)

brizap

Otázka

Zdravím,vím ze je toho tady uz hafec ale ja si nemuzu pomoc,pocitac mi pada do BSOD snad porad,ale hlavne kdyz hraju,zkousel sem uz nekolik hodin googlit ale nejak sem si moc nepomohl,zkousel sem nove ovladace,nove windowsy,test pameti ram,novou grafickou kartu,novy zdroj ale nic:(:(porad stejny,jinak chybove hlasky vam tady nejake vypisu napr. 0x000005a,0x00000a,0x000007,0000007a no proste mam skora na kazdy BSOD jinou verzi chybove hlasky,jsem z toho uz fakt zoufali myslite ze tento pocitac je uz na vyhozeni nebo ma jeste sanci nejak to spravit?dekuju za kazdou odpoved:cry:

jinak moje PC: AMD athlon xp 2800+,geforce 7600GT,zdroj 350W eurocase(ale tim to neni pac sem zkousel i 450W zdroj a BSOD bylo nadale),2x512 ram, win xp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
no nwm .... budto se na tvem PC vyřádila "kvalita" super ultra nadupaných zdrojů eurocase... nebo snad procesor... nebo je s deskou něco.. nwm.. skoušel si radu v servise ?

jo daval sem to jeste v zaruce reklamovat a oni rekli ze to nejde reklamovat OMG! a tak sme jim to tam posilali asi 3x az nam tam dali novy zdroj a tu grafiku ale ted uz mam po zaruce :(,ja vim eurocase jsou SH1TY

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Co ty ramky , mas od stejneho vyrobce ? A zapojene v dual-chanel?

Tam bych mozna videl konflikt pokud jsou jine a nebo ve spatnych slotech .

Musi byt zapojene ve stejnych barvach slotu.

Pak bych zkusil nejnovejsi ovladace zakladovky a taky service pack 3 win XP .

Kamosce se to taky delo na notebooku , stacil service pack 3 .

Edit : taky zkus program Everest a mrkni jestli se ti neco neprehriva ....

Je tam i test co ti maximalne zatizi PC a tak poznas jestli to neni tim prehrivanim treba.

Odkaz ke komentáři

• 0
Co ty ramky , mas od stejneho vyrobce ? A zapojene v dual-chanel?

Tam bych mozna videl konflikt pokud jsou jine a nebo ve spatnych slotech .

Musi byt zapojene ve stejnych barvach slotu.

Pak bych zkusil nejnovejsi ovladace zakladovky a taky service pack 3 win XP .

Kamosce se to taky delo na notebooku , stacil service pack 3 .

no ty ramky tam byli rok a nic to nedelalo,onom mi to zacalo delat nedavno,jinak win xp sp3 mam uz dlouho a nic:( ovladace jsem zkousel jako první vec ale nic,nekolikrat sem je premazaval a nic..

Odkaz ke komentáři

• 0

romeno: neplet tu dualchanell,na tom nezáleží mužeš klidně smíchat ddr1 a ddr2 (pokud deska podporuje) a stejně pc vyzkoušej zátěžové testy

na ram :

http://hcidesign.com/memtest/

a na procesor

BenchOne III

nebo některý z zátěžáku pokud ti pc spadne tak výš kde je error

a potom bych ti doporučil PCMARK 06

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu