Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

McDonald

Recommended Posts

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Guest Anonymous
Odesláno

Yea man, nugetky s barbecue omáčkou jsou naprostou delikatesou (ňam ňam :)) a je to pro mě jedna z mála věcí, kvůli které stojí za to k Macovi jít. :cool:

@gemi: Tak je to prakticky se vším 'baleným' - jedna dvě miniokurky, nějaká ta cibule, na to kapka kečupu a hořčice, aby se neřeklo a celkově je to nějaké malé. Na maso radši ani nekoukat, nejlépe to hněd sníst a neotvírat...

Guest Anonymous
Odesláno
Yea man, nugetky s barbecue omáčkou jsou naprostou delikatesou (ňam ňam :)) a je to pro mě jedna z mála věcí, kvůli které stojí za to k Macovi jít. :cool:

@gemi: Tak je to prakticky se vším 'baleným' - jedna dvě miniokurky, nějaká ta cibule, na to kapka kečupu a hořčice, aby se neřeklo a celkově je to nějaké malé. Na maso radši ani nekoukat, nejlépe to hněd sníst a neotvírat...

Kapka? Vis kolik tam toho, hned jedna velka davka, horcice tam je kapka...

Odesláno

Možná to bude znít trapně ale asi nejvíc si dávám Happy Meal ( :oops: :lol: ) protože je to porce tak akorát!Už to znám nazpamět:Dobrý den dám si Happy Meal chycken Mack Nugget, barbecue souce.K tomu hranolky a Colu...Pak k tomu ještě dostanu tu T.R.A.P.N.O.U. hračku kterou dávám mímu malímu bráchovy 8) .Kdyby k tomu aspon místo ty zk****ný hračičky daly nějaký příslušenctví k PSP :evil: :twisted: !!

Guest Anonymous
Odesláno
Možná to bude znít trapně ale asi nejvíc si dávám Happy Meal ( :oops: :lol: ) protože je to porce tak akorát!Už to znám nazpamět:Dobrý den dám si Happy Meal chycken Mack Nugget, barbecue souce.K tomu hranolky a Colu...Pak k tomu ještě dostanu tu T.R.A.P.N.O.U. hračku kterou dávám mímu malímu bráchovy 8) .Kdyby k tomu aspon místo ty zk****ný hračičky daly nějaký příslušenctví k PSP :evil: :twisted: !!

V poho nemas se za co stydet (akorat nechapu jak to muze byt porce akorat kdyz me ani nestaci velke BigMac Menu) :lol: :D

Guest Anonymous
Odesláno
No nejsem nějakej mega moc jedlík...8).Ale poslední dobou jím víc ty hambáče.A co Primátore paříž tam ty super SONY PSP Revolution jak se dávají k HM???;-)

No jasny, vcera kdyz sem tam byl naposled sem jako hracku k HM daval UMD s FW 3.00, de to na dracku :D

Guest Anonymous
Odesláno
Tu máte torrent filmíku Super Size Me

Dík za link, ale 4.3GB... F*ck (ROFL tady je zaplá cenzura? :lol:)? Přes torrent bych to sosal tak 2-3d... Nevíš o nějakám hypertextu? Koukal jsem na Th3one a nic, filmy běžně moc nestahuju... Nemáš něco na Rapidshare?

@Primator: O tu hořčici nebo kečup mi zase tak nejde, důležitej je burger a jeho velikost jako celek. ;)

Guest Anonymous
Odesláno
Tu máte torrent filmíku Super Size Me

Dík za link, ale 4.3GB... F*ck (ROFL tady je zaplá cenzura? :lol:)? Přes torrent bych to sosal tak 2-3d... Nevíš o nějakám hypertextu? Koukal jsem na Th3one a nic, filmy běžně moc nestahuju... Nemáš něco na Rapidshare?

@Primator: O tu hořčici nebo kečup mi zase tak nejde, důležitej je burger a jeho velikost jako celek. ;)

Presne, to bych stahoval jedno stoleti.

No a? Hlavne ze to je dobry :D

Guest Anonymous
Odesláno

Dneska sem si dal v Mecu za pulku velky Big Mac Menu a kdyz sem koncil tak dva Cheese, zmrzlinu a zahradni salat - doporucuju vsema destei, je vazne cerstvy a ty zalivky k tomu je fakt hodne, no neberte to za dvacku :wink:

Guest Anonymous
Odesláno

Už mluvíš jak reklama. :lol: To zaměstnání je možná fajn, ale v lecčem ti nesvědčí. :P

Guest Anonymous
Odesláno
Už mluvíš jak reklama. :lol: To zaměstnání je možná fajn, ale v lecčem ti nesvědčí. :P

Jo a v cem? :lol: To je snad jasny ze se snazim vychvalovat vyrobny McD kdyz v nem delam :D

Guest Anonymous
Odesláno
no ja si ty 2 bigmacy dal na takoovou kartičku-v plzni sou občas akce že jako reklamu rozfávají kartičku na break snack menu(nebo tak ňák-je tam pití hranolky a ňáká karamela za 59) a u toho je kartička 2xBigMac za cenu jednoho na jedno pužití...no nekupte to :lol:
dobra akcia... no len skoda ze u nas v sr taketo akcie nejsu... :(
Guest Anonymous
Odesláno

Jj u nas v Praze je taky neco takovyho, zrovna vcera mi takovyma dvema zaplatili, uvazoval sem ze je zatahnu :D

Guest Anonymous
Odesláno

mm. vcera com bol konecne v mekaci.... ten toasty bacon...mmm...to je raj nazemi.... mate ho aj v cerchach?

Guest Anonymous
Odesláno
mm. vcera com bol konecne v mekaci.... ten toasty bacon...mmm...to je raj nazemi.... mate ho aj v cerchach?

Proc bysme ho nemeli mit v cechach? :D McRoyal Tasty a McRoyal Tasty Bacon - lisi se slaninou, je to akce spojena s fotbalem. Ale ja jsem ho jeste neme :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu