Guest Anonymous Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2006 @gemi: Co s ním bylo? Citovat
gemi Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2006 @gemi: Co s ním bylo? Přečti si můj první příspěvek v této diskuzi :wink: Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2006 Nugetky jsou v mekáči fakt mnamka :-)!! Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2006 Nugetky jsou v mekáči fakt mnamka :-)!! Kdyz je delam ja tak jeste vetsi 8) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2006 Yea man, nugetky s barbecue omáčkou jsou naprostou delikatesou (ňam ňam :)) a je to pro mě jedna z mála věcí, kvůli které stojí za to k Macovi jít. :cool: @gemi: Tak je to prakticky se vším 'baleným' - jedna dvě miniokurky, nějaká ta cibule, na to kapka kečupu a hořčice, aby se neřeklo a celkově je to nějaké malé. Na maso radši ani nekoukat, nejlépe to hněd sníst a neotvírat... Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2006 Yea man, nugetky s barbecue omáčkou jsou naprostou delikatesou (ňam ňam :)) a je to pro mě jedna z mála věcí, kvůli které stojí za to k Macovi jít. :cool:@gemi: Tak je to prakticky se vším 'baleným' - jedna dvě miniokurky, nějaká ta cibule, na to kapka kečupu a hořčice, aby se neřeklo a celkově je to nějaké malé. Na maso radši ani nekoukat, nejlépe to hněd sníst a neotvírat... Kapka? Vis kolik tam toho, hned jedna velka davka, horcice tam je kapka... Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2006 Možná to bude znít trapně ale asi nejvíc si dávám Happy Meal ( :oops: :lol: ) protože je to porce tak akorát!Už to znám nazpamět:Dobrý den dám si Happy Meal chycken Mack Nugget, barbecue souce.K tomu hranolky a Colu...Pak k tomu ještě dostanu tu T.R.A.P.N.O.U. hračku kterou dávám mímu malímu bráchovy 8) .Kdyby k tomu aspon místo ty zk****ný hračičky daly nějaký příslušenctví k PSP :evil: :twisted: !! Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2006 Možná to bude znít trapně ale asi nejvíc si dávám Happy Meal ( :oops: :lol: ) protože je to porce tak akorát!Už to znám nazpamět:Dobrý den dám si Happy Meal chycken Mack Nugget, barbecue souce.K tomu hranolky a Colu...Pak k tomu ještě dostanu tu T.R.A.P.N.O.U. hračku kterou dávám mímu malímu bráchovy 8) .Kdyby k tomu aspon místo ty zk****ný hračičky daly nějaký příslušenctví k PSP :evil: :twisted: !! V poho nemas se za co stydet (akorat nechapu jak to muze byt porce akorat kdyz me ani nestaci velke BigMac Menu) :lol: :D Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2006 No nejsem nějakej mega moc jedlík...8).Ale poslední dobou jím víc ty hambáče.A co Primátore paříž tam ty super SONY PSP Revolution jak se dávají k HM???;-) Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2006 Tu máte torrent filmíku Super Size Me...Je to ale bez titulek.Doufám že bude fungovat ješt http://torrents.blog.cz/0603/f-super-size-me ě jsem nezkoušel stahuju FIRED UP! :wink: Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2006 No nejsem nějakej mega moc jedlík...8).Ale poslední dobou jím víc ty hambáče.A co Primátore paříž tam ty super SONY PSP Revolution jak se dávají k HM???;-) No jasny, vcera kdyz sem tam byl naposled sem jako hracku k HM daval UMD s FW 3.00, de to na dracku :D Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2006 Tu máte torrent filmíku Super Size Me Dík za link, ale 4.3GB... F*ck (ROFL tady je zaplá cenzura? :lol:)? Přes torrent bych to sosal tak 2-3d... Nevíš o nějakám hypertextu? Koukal jsem na Th3one a nic, filmy běžně moc nestahuju... Nemáš něco na Rapidshare? @Primator: O tu hořčici nebo kečup mi zase tak nejde, důležitej je burger a jeho velikost jako celek. ;) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2006 Tu máte torrent filmíku Super Size Me Dík za link, ale 4.3GB... F*ck (ROFL tady je zaplá cenzura? :lol:)? Přes torrent bych to sosal tak 2-3d... Nevíš o nějakám hypertextu? Koukal jsem na Th3one a nic, filmy běžně moc nestahuju... Nemáš něco na Rapidshare? @Primator: O tu hořčici nebo kečup mi zase tak nejde, důležitej je burger a jeho velikost jako celek. ;) Presne, to bych stahoval jedno stoleti. No a? Hlavne ze to je dobry :D Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2006 No dobrý... Dobrý snad i jo, ale MAAALÝÝÝ. :D Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2006 No dobrý... Dobrý snad i jo, ale MAAALÝÝÝ. :D MALYYYYY ALE DOBRYYYYYYYYYYYYY :D:D Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2006 No to jsem prostě šmejdil po netu a narazil na blog kde to bylo...Mám to zapnutý od včerejška 23.00 jsem to začal stahovat a ted jsem přišel a mám 0.0% nějaká chybička LOL a tak sem se divil 4.3GB L.O.L.!! Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2006 Dneska sem si dal v Mecu za pulku velky Big Mac Menu a kdyz sem koncil tak dva Cheese, zmrzlinu a zahradni salat - doporucuju vsema destei, je vazne cerstvy a ty zalivky k tomu je fakt hodne, no neberte to za dvacku :wink: Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2006 Už mluvíš jak reklama. :lol: To zaměstnání je možná fajn, ale v lecčem ti nesvědčí. :P Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2006 Už mluvíš jak reklama. :lol: To zaměstnání je možná fajn, ale v lecčem ti nesvědčí. :P Jo a v cem? :lol: To je snad jasny ze se snazim vychvalovat vyrobny McD kdyz v nem delam :D Citovat
Wakusol Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2006 no ja si ty 2 bigmacy dal na takoovou kartičku-v plzni sou občas akce že jako reklamu rozfávají kartičku na break snack menu(nebo tak ňák-je tam pití hranolky a ňáká karamela za 59) a u toho je kartička 2xBigMac za cenu jednoho na jedno pužití...no nekupte to :lol: Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2006 no ja si ty 2 bigmacy dal na takoovou kartičku-v plzni sou občas akce že jako reklamu rozfávají kartičku na break snack menu(nebo tak ňák-je tam pití hranolky a ňáká karamela za 59) a u toho je kartička 2xBigMac za cenu jednoho na jedno pužití...no nekupte to :lol:dobra akcia... no len skoda ze u nas v sr taketo akcie nejsu... :( Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2006 Jj u nas v Praze je taky neco takovyho, zrovna vcera mi takovyma dvema zaplatili, uvazoval sem ze je zatahnu :D Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 30, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2006 mm. vcera com bol konecne v mekaci.... ten toasty bacon...mmm...to je raj nazemi.... mate ho aj v cerchach? Citovat
Guest Anonymous Odesláno Duben 30, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2006 mm. vcera com bol konecne v mekaci.... ten toasty bacon...mmm...to je raj nazemi.... mate ho aj v cerchach? Proc bysme ho nemeli mit v cechach? :D McRoyal Tasty a McRoyal Tasty Bacon - lisi se slaninou, je to akce spojena s fotbalem. Ale ja jsem ho jeste neme :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.