:.Dragunov.: Odesláno Duben 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2006 No Mek i KFC má něco do sebe.Mek má nugetky (mnam), a různý good hambáče.Ale KFC má zase lepšího Twistera a kuřecí popcorn, a nejlepší salát coleslaw.Ale příjemnější obsluha je u Meka a tak jsou tam lepší hračičky třeba sony PSP k mapy mealu to je fakt dobrý :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Duben 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2006 mm. vcera com bol konecne v mekaci.... ten toasty bacon...mmm...to je raj nazemi.... mate ho aj v cerchach? Proc bysme ho nemeli mit v cechach? :D McRoyal Tasty a McRoyal Tasty Bacon - lisi se slaninou, je to akce spojena s fotbalem. Ale ja jsem ho jeste neme :D no já sem ho taky neměl-když bude člověk přemejšlet tak že jeden tejden pude každej den na oběd do meka, tak tam nechá 700-no a za to je bazarová hra, takže já se tam dostanu třeba jednou za 2 tejdny, v mojí MC hitparádě teď vede velkej vanilkovej shake!! mňamina!!! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 Lidi doporucuju vam McDonat!! Ten me naprosto dostal, ten je tak dobrej ze to neni mozny, kupujte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 Takovej stejnej kupuju v pekárně u naší školy za 7.90kč.Je asi stejně velikej ale není kulatej ale čtveratej.Uprostřed je díra a je natom MEGA moc čoko polevy a posipaný takvejma těma barevnejma kravinama :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 Takovej stejnej kupuju v pekárně u naší školy za 7.90kč.Je asi stejně velikej ale není kulatej ale čtveratej.Uprostřed je díra a je natom MEGA moc čoko polevy a posipaný takvejma těma barevnejma kravinama :twisted: Ale neni tak dobrej :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 neni to hlavně ten pravej amreickej doughnut!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 neni to hlavně ten pravej amreickej doughnut!! Jooooooooooooooop! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 Neeeeeeeeeeep!!!Je lepčí!! :evil: :evil: :evil: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 Neeeeeeeeeeep!!!Je lepčí!! :evil: :evil: :evil: 8) Noooooooooooooooooooop!!! Neni!! :evil: :evil: :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 @Primator: Copak tys jedl ten Dezův donut, že víš, jak chutná? ;p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 mm. vcera com bol konecne v mekaci.... ten toasty bacon...mmm...to je raj nazemi.... mate ho aj v cerchach? Proc bysme ho nemeli mit v cechach? :D McRoyal Tasty a McRoyal Tasty Bacon - lisi se slaninou, je to akce spojena s fotbalem. Ale ja jsem ho jeste neme :D tak ma to tak napadlo... aleajtak.... ochutnaj je to bezkonkurencne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 prej levne a rychle ty jejich vyjebane hranolky co chutnaj jako pneumatia za 20kč si muzu koupit kkilo mrazenych hranolek nejakej blbej 9 kuratek za 120 nebo kolik ty voe to muze bejt kilo masa(kureciho) uz tam nevlezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 prej levne a rychle ty jejich vyjebane hranolky co chutnaj jako pneumatia za 20kčsi muzu koupit kkilo mrazenych hranolek nejakej blbej 9 kuratek za 120 nebo kolik ty voe to muze bejt kilo masa(kureciho) uz tam nevlezu omg Driver:dozey: ten topik je z roku 2006 proc ho otviras? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 já vim ale mekac nezlevnuje a zrovna jsem ten topic objevim na posledni strance a zaujali me tyto kecy tak jsem pridal krityku na mekdonad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Ja jsem VEGAN !!! Kazdej kdo ma neco spolecnyho s touhle ,,firmou,, by se mel stydet... !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 oki tak si tu piste:dozey: sry:dozey: jinak maso zeru a sem rad...mekac si dam obcas...ae radsi zajdu do hospody×D jinak jako pneumatika to je jak kdy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Do McDonalda chodim tak akurat na ich zeleninovy salat a ich kavy... ostatne vsekto stoji za p!tchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Hmm, zajímavé... U "Meka" jsem byl před 14 dny poprvé v životě, a to jenom proto, že nebylo vyhnutí. Když jsem na tabuli zhlédl ty "lidové ceny pro teenagery", za něž bych jinde dostal biftek přes půl talíře, rozhodl jsem se ochutnat pověstný Cheeseburger. Už když mi jej usměvavá slečna podávala, zdál se mi balíček podezřele malý. A opravdu: průhledné "maso", o jehož složení lze pouze spekulovat (znát jej však raději nechci), průhledný pláteček sýra, trošička zeleniny, to celé zabalené v prapodivné bulce bez pachu a vůně...Opravdová "lahůdka".Z mé první a poslední návštěvy McDonald's vyvozuji dva závěry: 1) Z původní myšlenky "levného a rychlého" občerstvení se zachovala pouze složka "rychlého". 2) Kultura McDonald's mě vůbec neoslovila. Připadá mi skoro úchylné, jak mladí lidé, kteří tam poletují jako fretky, aby stihli obsloužit záplavu zákazníků, a jejich práce je téměř otrocká, jsou nuceni se neustále mile a spokojeně "tlemit" a tvářit se, jak je všechno skvělé a že jsou svěží, přestože v jejich očích lze vidět těžce skrývanou a zcela pochopitelnou únavu... ty vole!!!!kdo sem na forum porad pousti ty aktivisty:lol::blink:cheese nahodou voní,a je mi te lito,jestli si byl poprve v McD az ted...kde to bydlíš?na Arktide?:D jinak samo chapu ze to nekomu nechutna,me nechutna KFC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Jelikoz pracuji v McDonald tak se o nej zajimam, o historii atd. Narazil jsem na tento clanek ktery me celkem vystrasil, po precteni sem byl celkem vydeseny, pisou se tam obcas strasne veci, prectete si to cele, je to sice delsi, mejte ale trpelivost a prectete si to cele, hlavne to nepreletnete jen tak ale opravdu se to snazte vnimat. Diky.http://natura.baf.cz/natura/1999/11/9911-8.html :)nekecej ja delal taky ve stejnou dobu jako ty:)ses z prahy ne?kde si makal?v jakym meku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 prej levne a rychle ty jejich vyjebane hranolky co chutnaj jako pneumatia za 20kčsi muzu koupit kkilo mrazenych hranolek nejakej blbej 9 kuratek za 120 nebo kolik ty voe to muze bejt kilo masa(kureciho) uz tam nevlezu :cheesygrin::cheesygrin:nevim jestli hulíš,ale za 20kč ti nedaj ani pytlík od mrazenejch hranolek(kilo stoji 100,-) a 9 nuget stoji asi 50,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Mno taky si občas dám něco v meku alen do mekace určite nechodim abych se najedl alen za chutí :D:D Nejlepší je doma si uvařit a je to :) kdo je hold blbej a utrácí tam denně za jídlo jeho mínus kdyby si rači dal něco doma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 ty vole!!!!kdo sem na forum porad pousti ty aktivisty:lol::blink:cheese nahodou voní,a je mi te lito,jestli si byl poprve v McD az ted...kde to bydlíš?na Arktide?:D jinak samo chapu ze to nekomu nechutna,me nechutna KFC to bude nakej vidlak xD nikdo kdo bydli v meste by takovej kec nerekl...prej ze je v jejich ocich unava a usmivaji se falesne...no a? jsou za to placeny... mekac je good, priznam, ze jsem na nem trochu zavislej takze minimalne jednou tejdne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 no já tam chodím rád ale tak 1x za 3 měsíce protože nejbližší je celkem dost daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Ja jsem VEGAN !!! Kazdej kdo ma neco spolecnyho s touhle ,,firmou,, by se mel stydet... !!! že seš Vegan je tvůj problém tak tady nikomu netlač že by se měl stydět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 to bude nakej vidlak xD nikdo kdo bydli v meste by takovej kec nerekl...prej ze je v jejich ocich unava a usmivaji se falesne...no a? jsou za to placeny...mekac je good, priznam, ze jsem na nem trochu zavislej takze minimalne jednou tejdne xD Je krasny s tebou jednou za dva mesice souhlasit. ANO MC DONALD rulleeeez the world.....zavislost nejvic..8) kdyby byli vsechny moje zavisloti tak lahodny bylo by to nej takle ja chudak musim hrat GTA IV a nemuzu prestat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.