Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 ahoj založil sem toto tema protože fotbal je mezinarodně a celosvětove uznavany sport a každy z vas určitě někdy fotbal hral nebo se na něj alespon dival v televizi. ________________________________________________________________ http://inside.nike.com/blogs/nikefootball-cs_CZ/2008/06/27/tohle-l-to-se-nau-l-tat tohle je video od nike........ http://inside.nike.com/blogs/nikefootball-cs_CZ/2008/01/06/ronaldo-vs-bugatti další videjko potěší hlavně příznivce C.Ronalda na světě existuje nespočet fotbalovych hraču a klubu tak co?pochlubte se jakej klub a hrač světoveho fotbalu je vaš nej? na tema fotbal bylo natočeno i mnoho reklam http://svetovyfotbal.ic.cz/pepsi_beckham.mpg pište co chcete ale hlavně žadne spamy a nadavky.......mír s vamy nejlepsi fotbalove tymy sveta: a k nim i nejlepší hrači těchto tymu: Barcelona-Lionel Messi CHelsea-Petr Čech,Frank Lampard Arsenal-Francest Fabregas,Samir Nasri Liverpool-Fernando Torres,Steve Gerard Manchaster United-C.Ronaldo,Van Der Sar Real madrid-Raul,Van Nisterlooy FC Porto-Helton,Lisandro Lopez Bnik ostrava-alespon pro me-D.Střihavka Lyon-K.Bendzema Inter Milan-Z.Ibrahimovic AC Milan-Kaka,Ronaldinho Bayern Mnichov-M.Klose,L.Toni Valencia -Vicente,D.Vila Juventus-Buffon,P.Nedved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Můj nej tým? Je jich víc :-) Real Madrid,Inter Milán,Manchester City a hráči:Robinho,Robben,Ibrahimovic,Sergio Ramos,Shaun Wright-Phillips,Ricardo Quaresma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 je to moc hezke a ty videa hmmmmmmmmmm ovsem muj nej klub asi CHelsea a Real a hrači Zlatan Ibrahimovic,peta cech a Deco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 proč odpovídáš na vlastní topicy :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Můj nej tým? Je jich víc :-) Real Madrid,Inter Milán,Manchester City a hráči:Robinho,Robben,Ibrahimovic,Sergio Ramos,Shaun Wright-Phillips,Ricardo Quaresma.... Kámo, s tebou cítim;) Inter milán - Quaresma prostě bůh. Jiank z Anglie mám rád Arsenal kvuli tomu, že tam hrajou mladý kluci od 16-22let. Fabregas, Van Persi, Nasri, a nově Andrej Arshavin. A co nenávidim je Cristiano Ronaldo! Když ještě hrál na euru 2004 tak byl v pohodě, ale teď?? Prostě gelování, mít vlastní kadeřníka, naušnice, celý nový zuby a jeho postavení při trestným kopu? Prostě teplouš! Ricardo Quaresma v akci: http://www.youtube.com/watch?v=oedIThmq2BE Ty krásný točený šajtlý, prostě bůh:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 zinglbee ty seš můj člověk :-D Cristiano je jen simulant...ale škoda že quaresma odešel do chelsea... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 ...ale škoda že quaresma odešel do chelsea... :-( Neodešel, šel tam na hostování. Známý je o Quaresmovy, že mu to ve veklých klubech nejde, např. v Barceloně a v Interu moc nezáří - nenachází svojí volnost a formu. Myslim si, že tohle by v Anglii mohl najít a ukázat kdo je tu pánem fotbalu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 já fandim 9 let Realu Madrid ale nechápu, jak můžeš za největší hvězdu označit Ruuda a v podstatě i Raúla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Můj oblíbený tým?Jedině FC Barcelona...oblíbení hráči?Těch je víc:D 1. Thierry Henry - styl jeho hry... 2. Lionel Messi - neskutečnej bojovník :D 3. Ronaldinho - prostě král triků :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Barcelona, AC Milán, Chealsea, Man.Untd., hráče mám rád : Ronaldinho,Henry,Messi,Čech,Kaká<3,Maldini,je jich hodne, ale nevzponinam si ...nesnasim Ronalda (C.) edit : konecne má ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 SK Protivín - Alojs Trnka, Tomaš Pokorný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 No když ty český tak asi Sparta a hráč: Kamil Vacek -je z obce Dolní Dobrouč (2500 obyvatel) kde já bydlim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cifo71 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 No tak ja fandím Manchesteru United už viac ako 7 rokov a hráč Cr. Ronaldo, P. Evra a W.Rooney a mnoho ďaľších z Manchesteru............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Sparta Praha - Repka,Wilfried Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Ať si říká kdo chce co chce , : Manchester United - And There is only one Ronaldo ! A z těch okolních, FC Baník Kobylá ... ;) A hráč, ..ehm Alexander Pokuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Ronaldo je jen nagelovanej, nevděčnej teplouš. Manchaster United z něho udělal hráče nejvyššího kalibru a on chce odejít do Realu....debílek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 zinglbee: souhlasim, ManU by na tom navíc vydělal, nění pro ně stěžejním hráčem, já jako fanda Realu doufám, že ho v našem dresu nikdy neuvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Můj oblibenej tým : Chelsea - Lampard :D a Anelka je ted god a samozřejmě Čech A Sparta - no sem letenskej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Můj nejoblíbenější tým je baníček,a mimo ČR je to Chelsea v čele s Petrem Čechem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.