Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 ahoj založil sem toto tema protože fotbal je mezinarodně a celosvětove uznavany sport a každy z vas určitě někdy fotbal hral nebo se na něj alespon dival v televizi. ________________________________________________________________ http://inside.nike.com/blogs/nikefootball-cs_CZ/2008/06/27/tohle-l-to-se-nau-l-tat tohle je video od nike........ http://inside.nike.com/blogs/nikefootball-cs_CZ/2008/01/06/ronaldo-vs-bugatti další videjko potěší hlavně příznivce C.Ronalda na světě existuje nespočet fotbalovych hraču a klubu tak co?pochlubte se jakej klub a hrač světoveho fotbalu je vaš nej? na tema fotbal bylo natočeno i mnoho reklam http://svetovyfotbal.ic.cz/pepsi_beckham.mpg pište co chcete ale hlavně žadne spamy a nadavky.......mír s vamy nejlepsi fotbalove tymy sveta: a k nim i nejlepší hrači těchto tymu: Barcelona-Lionel Messi CHelsea-Petr Čech,Frank Lampard Arsenal-Francest Fabregas,Samir Nasri Liverpool-Fernando Torres,Steve Gerard Manchaster United-C.Ronaldo,Van Der Sar Real madrid-Raul,Van Nisterlooy FC Porto-Helton,Lisandro Lopez Bnik ostrava-alespon pro me-D.Střihavka Lyon-K.Bendzema Inter Milan-Z.Ibrahimovic AC Milan-Kaka,Ronaldinho Bayern Mnichov-M.Klose,L.Toni Valencia -Vicente,D.Vila Juventus-Buffon,P.Nedved Citovat
Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 Můj nej tým? Je jich víc :-) Real Madrid,Inter Milán,Manchester City a hráči:Robinho,Robben,Ibrahimovic,Sergio Ramos,Shaun Wright-Phillips,Ricardo Quaresma.... Citovat
Guest rick Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 je to moc hezke a ty videa hmmmmmmmmmm ovsem muj nej klub asi CHelsea a Real a hrači Zlatan Ibrahimovic,peta cech a Deco Citovat
xDante1986 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 proč odpovídáš na vlastní topicy :) ? Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 Můj nej tým? Je jich víc :-) Real Madrid,Inter Milán,Manchester City a hráči:Robinho,Robben,Ibrahimovic,Sergio Ramos,Shaun Wright-Phillips,Ricardo Quaresma.... Kámo, s tebou cítim;) Inter milán - Quaresma prostě bůh. Jiank z Anglie mám rád Arsenal kvuli tomu, že tam hrajou mladý kluci od 16-22let. Fabregas, Van Persi, Nasri, a nově Andrej Arshavin. A co nenávidim je Cristiano Ronaldo! Když ještě hrál na euru 2004 tak byl v pohodě, ale teď?? Prostě gelování, mít vlastní kadeřníka, naušnice, celý nový zuby a jeho postavení při trestným kopu? Prostě teplouš! Ricardo Quaresma v akci: http://www.youtube.com/watch?v=oedIThmq2BE Ty krásný točený šajtlý, prostě bůh:) Citovat
Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 zinglbee ty seš můj člověk :-D Cristiano je jen simulant...ale škoda že quaresma odešel do chelsea... :-( Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 ...ale škoda že quaresma odešel do chelsea... :-( Neodešel, šel tam na hostování. Známý je o Quaresmovy, že mu to ve veklých klubech nejde, např. v Barceloně a v Interu moc nezáří - nenachází svojí volnost a formu. Myslim si, že tohle by v Anglii mohl najít a ukázat kdo je tu pánem fotbalu;) Citovat
One-Real Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 já fandim 9 let Realu Madrid ale nechápu, jak můžeš za největší hvězdu označit Ruuda a v podstatě i Raúla Citovat
kruta Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 Můj oblíbený tým?Jedině FC Barcelona...oblíbení hráči?Těch je víc:D 1. Thierry Henry - styl jeho hry... 2. Lionel Messi - neskutečnej bojovník :D 3. Ronaldinho - prostě král triků :lol: Citovat
au! Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 Barcelona, AC Milán, Chealsea, Man.Untd., hráče mám rád : Ronaldinho,Henry,Messi,Čech,Kaká<3,Maldini,je jich hodne, ale nevzponinam si ...nesnasim Ronalda (C.) edit : konecne má ban Citovat
narliza Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 SK Protivín - Alojs Trnka, Tomaš Pokorný ;) Citovat
Cr4sH009 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2009 No když ty český tak asi Sparta a hráč: Kamil Vacek -je z obce Dolní Dobrouč (2500 obyvatel) kde já bydlim :-) Citovat
cifo71 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 No tak ja fandím Manchesteru United už viac ako 7 rokov a hráč Cr. Ronaldo, P. Evra a W.Rooney a mnoho ďaľších z Manchesteru............ Citovat
Bagster Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 Sparta Praha - Repka,Wilfried Citovat
adiZ Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 Ať si říká kdo chce co chce , : Manchester United - And There is only one Ronaldo ! A z těch okolních, FC Baník Kobylá ... ;) A hráč, ..ehm Alexander Pokuta Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 Ronaldo je jen nagelovanej, nevděčnej teplouš. Manchaster United z něho udělal hráče nejvyššího kalibru a on chce odejít do Realu....debílek Citovat
One-Real Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 zinglbee: souhlasim, ManU by na tom navíc vydělal, nění pro ně stěžejním hráčem, já jako fanda Realu doufám, že ho v našem dresu nikdy neuvidím Citovat
By Dawe Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 Můj oblibenej tým : Chelsea - Lampard :D a Anelka je ted god a samozřejmě Čech A Sparta - no sem letenskej :D Citovat
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2009 Můj nejoblíbenější tým je baníček,a mimo ČR je to Chelsea v čele s Petrem Čechem.... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.