Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Čus myslíte že ds z dealxtreme bude v pohodě? konkrétně je zde http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19508 stojí totiž polovinu než v čr...nebo nevíte kde koupit levně nds lite??:blink: kolem 2000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 a proč by nebylo v pořádku ? normální NDS..ale je to refurbished (repasované) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Ale je to repas k nerozeznání od nového kousku. Nový obal, podle všeho nové displeje. Všechno pečlivě oblepeno ochrannými fóliemi. Nikde nic neskučí, nevrže, nevikle se. Alespoň takhle můžu popsat svůj kousek z DealExtremu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 já nechápu proč v čr stojí 4000kč když v jinech státech stojí skoro polovinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gounes Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Mala kupni sila , dvouleta zaruka oproti treba USA , vysoke dane a vyssi celni zatizeni --- tot odpoved vetsiny nasich obchodniku :-) na tvuj dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Ja ho tam obednal taky a ted na nej cekam mam limitovanou edici draka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 to je hezká :-) ozveš se pls až ti to příde dost by mě zajimalo jestli je vše ok:-) edit: našel jsem ještě jedno v čr s celkem rozumnou cenou : http://www.prodejher.cz/48-DS-konzole/4132-konzole-Nintendo-DS-Lite-White-oficialni-repas.html?page=1&back=view Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Tak na to, ti napíšu jen jednu věc -> http://console-forum.net/showthread.php?t=15407&highlight=prodejher.cz , přečti si to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Já jsem koupil z prodejher.cz nintendo ds lite cobalt/black za 3333kč se mi zdát že mi za 3 dny přišlo a jsem z ním zpokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Dam ti vedet neboj sam na nnej cekam kazdy den :( :cry: uz tyden.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pho Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Dam ti vedet neboj sam na nnej cekam kazdy den :( :cry: uz tyden.. jsem taky zvedav... planuju porizeni ale prespristi tyden jedu na tzden mimo cr, tak nechci riskovat, ze bych to nevychytal a putovalo by to zpet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 By to neletlo z5, ale zůstalo by to na poště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pho Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 By to neletlo z5, ale zůstalo by to na poště. české poště nevěřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papne Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.