LukDM Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 Jo díky moc za rady... sem si na to včera před spaním leh a pařil a přišel sem na to :) jinak teďka už sem u dvou perských bojovníků a docela nářez.... kde ste vy???tam sem přesně taky,včera sem si je docela dával ale když tam pak na tebe naběhna oba dva s doplněným zdravím tak je to docela suchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 tak azse potřebuju pomoc,jsem v táboře peršanů a unesli mýho partáka a když ho jdu osvobodit tak tam všechny zabiju až na jednoho týpka v hnědým do tkerýho mlátim o 106 a nemůžu ho složit,zkoušel sem všechno,omráčit,sundat ho na zem,hodit po něm kopí,zapnout si zuřivost ale prostě furt stojí a nechce umřít,pls poradte někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 už to mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 už to mámcos mu udělal?... se to bude hodit až tam taky budu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 už to mámcos mu udělal?... se to bude hodit až tam taky budu :)nakonec to bylo uplně easy,stačilo R+čtvereček (na tenhle útok sem totiž taky uplně zapomněl,to je hrozný když se člověk k nějaký hře vrátí po delší době :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 u toho hnědýho boxera se zaseklo hrozně moc lidí. já už sem to 3krát dohrál a největší zásek sem měl u těch dvouperšanů. sem je furt nemohl dát a už sem měl chuť vzít kladivo a roztřískat psp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nabuchadnezar Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 Takže jsem skoro u konce (po té co peršané odpálí zeď) musím v duelu killnout obrovského titána s titánským kopím. Nevím jak na něj, sice mu trochu armoru beru ale strašně pomalu a s takovou ho nemůžu nikdy porazit. Nemá někdo na něj nějaký trik či kombo ? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plo Koon Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 Takže jsem skoro u konce (po té co peršané odpálí zeď) musím v duelu killnout obrovského titána s titánským kopím. Nevím jak na něj, sice mu trochu armoru beru ale strašně pomalu a s takovou ho nemůžu nikdy porazit. Nemá někdo na něj nějaký trik či kombo ? Dikes Jde to celkem těžko, taky jsem se s tim trápil hodně dlouho, ale nakonec jsem ho dal tak, že jsem okolo něho stále běhal a čekal až udělá utok ( samozřejmě jsem se mu vyhnul ) a až udela utok, tak k němu přiběhnout a rubnout do nej tak dvakrat kopim, pak zas okolo behat a zas to stejne, hlavne je dulezity si vychytat jeho utoky a vedet jak je dela a kdy, jedine tak se jim da ucine vyhnout, pak az bude mit pryc armor, tak si vzit dva mece a zase rubat stejnym zpusobem ( jen bacha kdyz padaj sipy, musis rychle prehodit na stit s mecem ). Celej proces jde strasne pomalu ale jinak se snad dat neda, jo a když ho zabiješ, tak to eště neni konec, pak snim eště budeš bojovat jednou :-). Jinak hru sem dohral skoro dvakrat, celkem me to bavilo, i kdyz tady spousty lidi ma na tuto hru negativni nazor, podle me je to slusna mlaticka na odreagování :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Lidicky jak mam zabit toho generala v persanskym tabore? Takovej ten s dvouma kladivama misto rikou a jak vzdy po urcitym case posila 2 Immortaly? porad do mne busi.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Lidicky vazne nevite? Nemuzu se pres to hnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eromar Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Pls lidi pomocte mi jsme tam c jakesy arene kde ma byt popraven ten muj partak a ja musim zabit jednoho imorthala,golema, exekutora a nejakyho borca vsechny zabiju az na toho posledniho do toho muzu sekat jak chu povalovat ho na zem a vubec nic se mu nedeje uz jsme v koncich newite nekdo jak na nej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Je to popsano presne v tomhle postu ale :) R+ ctverecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eromar Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 R + ctbverex tim ho jen povalim na zem ale nezabiju Uz to mam ale ted nemuzu dat toho velkyho magora z dvouma kladivama misto ruk ////Používej edit.Děkuju.Jirka71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Toho nemuzu dat taky... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nazghul Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Ahoj. Hraju na PSP hru 300: March to Glory. Dostal jsem se už docela daleko, momentálně jsem v té misi, jak se nejdřív musíte proplížit perským táborem, poté vyrubat Xerxův harém, následně házet oštěpy na pobíhající členy harému a potom zachránit sv=ho spolubojovníka, kterého unese ten bílý golem. Přiběhnu do té "arény", kde se můj spolubojovník nachází a ten velký řezník mu chce uříznout hlavu. Oštěpem v pohodě sundám toho černého bojovníka a za pomoci toho zvýšení energie (obraz zčervené) zabiju i golema a toho řezníka. Bohužel toho posledního hnědého bojovníka nevím jak zabít. Nemá žádný štít ani zbraň, ale sekám do něj - nic. Hazím po něm oštěpy - nic. Srazím ho na zem a chci ho probodnout - nic. Už vážně nevím jak ho udolat. Neví někdo jak na to? Takže moje otázka: Jak zabít toho "nesmrtelného" bojovníka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Juknul sem na gamefaqs a z toho co píšeš a z toho co sem našel sem pochjopil že se dá zabít 1) když je na zemi 2) když ho strčíš do ohně. Hru sem nehrál ani neznám, takže netušim jestli pomůžu,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nazghul Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Mohl by jsi mi prosimtě poslat odkaz na tu stránku, kde jsi to četl? :) On tam totiž žádný oheň není, a když je na zemi tak také zabít nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nazghul Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Tak už jsem to prošel :) Jinak kdyby někdo nevěděl, jak porazit toho borce, který přijde po osvobození, tak to udelejte takhle: Nejdříve ho normálně rubejte kopím, aby mu ubývalo brnění, čas od času vyvolá imortaly, po nich stačí oštěp hodit a vzít si nový. Až mu uberete veškeré brnění, vyskočí na klec a střílí po vás. Před tou klecí jsou 2 kůly s mrtvolama (vpravo a vlevo). Schovejte se nejdříve za jeden, on vystřelí a zasekne se mu bodák do kůlu. Rychle přeběhněte za druhý, on znovu vystřelý a zasekne se mu i druhý. V ten moment po něm hoďte oštěp, čímž mu uberete životy. Sice přeběhne na druhou klec, ale tam tento postup opakujte, dokud ho nezabijete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.