Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

300 March to Glory

andre.11

Recommended Posts

Jo díky moc za rady... sem si na to včera před spaním leh a pařil a přišel sem na to :) jinak teďka už sem u dvou perských bojovníků a docela nářez.... kde ste vy???
tam sem přesně taky,včera sem si je docela dával ale když tam pak na tebe naběhna oba dva s doplněným zdravím tak je to docela suchý
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak azse potřebuju pomoc,jsem v táboře peršanů a unesli mýho partáka a když ho jdu osvobodit tak tam všechny zabiju až na jednoho týpka v hnědým do tkerýho mlátim o 106 a nemůžu ho složit,zkoušel sem všechno,omráčit,sundat ho na zem,hodit po něm kopí,zapnout si zuřivost ale prostě furt stojí a nechce umřít,pls poradte někdo

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Takže jsem skoro u konce (po té co peršané odpálí zeď) musím v duelu killnout obrovského titána s titánským kopím. Nevím jak na něj, sice mu trochu armoru beru ale strašně pomalu a s takovou ho nemůžu nikdy porazit. Nemá někdo na něj nějaký trik či kombo ? Dikes

Odkaz ke komentáři

Takže jsem skoro u konce (po té co peršané odpálí zeď) musím v duelu killnout obrovského titána s titánským kopím. Nevím jak na něj, sice mu trochu armoru beru ale strašně pomalu a s takovou ho nemůžu nikdy porazit. Nemá někdo na něj nějaký trik či kombo ? Dikes

Jde to celkem těžko, taky jsem se s tim trápil hodně dlouho, ale nakonec jsem ho dal tak, že jsem okolo něho stále běhal a čekal až udělá utok ( samozřejmě jsem se mu vyhnul ) a až udela utok, tak k němu přiběhnout a rubnout do nej tak dvakrat kopim, pak zas okolo behat a zas to stejne, hlavne je dulezity si vychytat jeho utoky a vedet jak je dela a kdy, jedine tak se jim da ucine vyhnout, pak az bude mit pryc armor, tak si vzit dva mece a zase rubat stejnym zpusobem ( jen bacha kdyz padaj sipy, musis rychle prehodit na stit s mecem ). Celej proces jde strasne pomalu ale jinak se snad dat neda, jo a když ho zabiješ, tak to eště neni konec, pak snim eště budeš bojovat jednou :-). Jinak hru sem dohral skoro dvakrat, celkem me to bavilo, i kdyz tady spousty lidi ma na tuto hru negativni nazor, podle me je to slusna mlaticka na odreagování :-)

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...

Pls lidi pomocte mi jsme tam c jakesy arene kde ma byt popraven ten muj partak a ja musim zabit jednoho imorthala,golema, exekutora a nejakyho borca vsechny zabiju az na toho posledniho do toho muzu sekat jak chu povalovat ho na zem a vubec nic se mu nedeje uz jsme v koncich newite nekdo jak na nej?

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Ahoj. Hraju na PSP hru 300: March to Glory. Dostal jsem se už docela daleko, momentálně jsem v té misi, jak se nejdřív musíte proplížit perským táborem, poté vyrubat Xerxův harém, následně házet oštěpy na pobíhající členy harému a potom zachránit sv=ho spolubojovníka, kterého unese ten bílý golem. Přiběhnu do té "arény", kde se můj spolubojovník nachází a ten velký řezník mu chce uříznout hlavu. Oštěpem v pohodě sundám toho černého bojovníka a za pomoci toho zvýšení energie (obraz zčervené) zabiju i golema a toho řezníka. Bohužel toho posledního hnědého bojovníka nevím jak zabít. Nemá žádný štít ani zbraň, ale sekám do něj - nic. Hazím po něm oštěpy - nic. Srazím ho na zem a chci ho probodnout - nic. Už vážně nevím jak ho udolat. Neví někdo jak na to?

Takže moje otázka:

Jak zabít toho "nesmrtelného" bojovníka?

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem to prošel :) Jinak kdyby někdo nevěděl, jak porazit toho borce, který přijde po osvobození, tak to udelejte takhle:

Nejdříve ho normálně rubejte kopím, aby mu ubývalo brnění, čas od času vyvolá imortaly, po nich stačí oštěp hodit a vzít si nový. Až mu uberete veškeré brnění, vyskočí na klec a střílí po vás. Před tou klecí jsou 2 kůly s mrtvolama (vpravo a vlevo). Schovejte se nejdříve za jeden, on vystřelí a zasekne se mu bodák do kůlu. Rychle přeběhněte za druhý, on znovu vystřelý a zasekne se mu i druhý. V ten moment po něm hoďte oštěp, čímž mu uberete životy. Sice přeběhne na druhou klec, ale tam tento postup opakujte, dokud ho nezabijete :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu