Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

Odesláno

Ahoj. Chtěl bych vás poprosit o ukázku (třeba z nějakého obchodu) kabelu pro připojení Xbox 360 k LCD monitoru pomocí DVI. Opravdu se v té kabeláži nevyznám tak bych byl vděčný za vaši radu (pokud možno nějaký kvalitní, abych neměl pak nějaký špatný obraz čí co si :))

A ještě jako doplňující dotaz bych se chtěl zeptat jak se napájí bezdrátové ovladače k Xboxu? Slyšel jsem, že pomocí normálních tužkových bateríí. Jinde jsem ale viděl, že se dá přikoupit nějaká jednorázová baterie, pomocí které se už tento bezdrátový gamepad nabíjí přímo. Mám pravdu?

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ještě doplním, že co sem se o tom akumulátoru dočetl, tak se ho prý nevyplatí kupovat. Dost často se na něm něco porouchá atd...

Koukal jsem, že se daleko více vyplatí koupit třeba tuto rychlonabíječku i s baterkami, která je jen o trochu dražší. Nicméně má baterie nabité o 2 hodiny dříve a nepřebíjí se. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35254

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu