kokotkeke Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 sel jsem do poke trade center.-...nemam origo hru ale mam to na dstt...ukaze mi to no compatible point range...check your connection settings and try again....for help visit www.nintendowifi.com 51099 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dubskavej Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 napiš na pikachu.cz tam ti poraděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Tam mu poraděj přesně to samý co tady. Musíš mít doma neba tam co tio chceš používat připojení na Wifi síť. Nastavit se to dá v hlavnim menu hry (ne při pauze ve hře). A jestli doma wifina neni, tak si můžeš koupit wifi dongle nebo router. Využiješ třeba pokud máš i notebook. PS: Je zbytečný kvuli jedný hře zakládat X topiců. Timhle tempem budeš mít dost brzo kartu nebo dokonce ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokotkeke Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Tam mu poraděj přesně to samý co tady. Musíš mít doma neba tam co tio chceš používat připojení na Wifi síť. Nastavit se to dá v hlavnim menu hry (ne při pauze ve hře). A jestli doma wifina neni, tak si můžeš koupit wifi dongle nebo router. Využiješ třeba pokud máš i notebook.PS: Je zbytečný kvuli jedný hře zakládat X topiců. Timhle tempem budeš mít dost brzo kartu nebo dokonce ban. uz jsem na to prisel...dikes...akorat sem se chtel zeptat...kdyz si vybiram pokemony,ktere chci...v tom trade centru...jak si muzu vybrat i nejakeho ze starsi rady...tam jsou jen ti novi...empoleon,budew floatzel atk....ale treba charizard electivire,cyndaquil tam nejsou...co mam udelat aby to slo?...jinak dik za vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokotkeke Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 dikes za vse...moc si mi stim pomoh....a jestli nevis to nahore tak newa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Jenom sem tu nebyl, tak sem nemoh odpovědět. Musíš vlastnit aspoň jednu GBA verzi pokémonů. Pak po poražení Elite Four na jedný route musíš surfovat a dostaneš se do Pal Parku. Tam si popovídáš s Profesorem Oakem a pak dostaneš myslim novou aplikaci do Poketch a odemkne se ti vyuzivani Pal parku a snad dostanes i national Dex. Vymenovat muzes jenom ty pokemony ktery si uz nekdy videl (musis je mit v pokedexu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokotkeke Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Jenom sem tu nebyl, tak sem nemoh odpovědět.Musíš vlastnit aspoň jednu GBA verzi pokémonů. Pak po poražení Elite Four na jedný route musíš surfovat a dostaneš se do Pal Parku. Tam si popovídáš s Profesorem Oakem a pak dostaneš myslim novou aplikaci do Poketch a odemkne se ti vyuzivani Pal parku a snad dostanes i national Dex. Vymenovat muzes jenom ty pokemony ktery si uz nekdy videl (musis je mit v pokedexu) na to uz jsem p ouzil mesi cheat......na plny pokedex...moc diky.... u toho vymenovani me stve akorat to...ze kzadyx ychce za svyho posermona jinyho vetsinou na lvl 100 a nebo chtej nekoho koho este nemam...lugia darkrai...(kazdej 2 clovek).....nebo ze treba on da nekoho a ja mu nemuzu nabizet ty,co mam.-.jinak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Protože ti co chtěj nějaký nemožný Výměny maj větši nou svoje pokémony nacheatovaný, takže pokémona kterje je nestál nic a neni pravej vyměněj za něco co trvalo třeba i měsíc než si ho dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokotkeke Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Protože ti co chtěj nějaký nemožný Výměny maj větši nou svoje pokémony nacheatovaný, takže pokémona kterje je nestál nic a neni pravej vyměněj za něco co trvalo třeba i měsíc než si ho dostal. Ja vim...to me stve....pozitri vyjde pokemon platinum...to je pry trosku jiny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kokotkeke
sel jsem do poke trade center.-...nemam origo hru ale mam to na dstt...ukaze mi to no compatible point range...check your connection settings and try again....for help visit www.nintendowifi.com
51099
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.