Kaktus Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Hoj,potřebuju poradit,stáhnul jsem si HENC+DH,nakopčil do psp,vypnul,dal foto-HENC,restartovalo se psp,vjel jem do game -DEVHOOKO.4Xlauncher for 2.71 spustil a načetla se mi ta instalace,ale nešlo to potrvrdit křížkem:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 použij kolečko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaktus Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 To mě právě vyhodí:( a pak když se chci připojit znova,tak mi to písne chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 To neni mozne, neco mas spatne, si si jisty ze ted nemas v Settings\system settings\systen information firmware 2.71? Ze nemas nemas v menu browser? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaktus Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 no mám tam 2.71 ale je divný,že mi nejde ten zasranej křížek jo a když sjedu v tom menu na jinou nabídku,tak to mě tím kolečkem pustí,ale jak chci dát tart,tak mě to vyhodí z tý instalace:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 ceky jsem trosku mimo..sry.. pokud jsi tam nastavil nejaky ISO, tak ho ted mas jako UMD, najed normal do GAME a najed na UMD a mas tam svoje iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaktus Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 No hele normálně jsem rozzipoval ten soubor do psp,zapnul henc,restartovalo se to,spustil jsem ten soubor v GAME,otevřela se instalace,ale nešlo to nijak potvrdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 normalne potvrzujes v devhooku koleckem, coz uz tu baski psal, pak az to nastavis podle navodu, tak budes mit iso hru emulovanou jako UMD disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 nene mneto v dh fungovalo tak ze som najprv pustil pod dh 1.50 a potom este raz DH z hociakym FW a az potom to islo dodnes netusim preco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 je to divny , ja to pred mesicem nastavoval kamoshovi a taky to neslo neak sme si stim hral a uz mu to facha , mno a tady taky newim jak ti helpnout :_( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kaktus
Hoj,potřebuju poradit,stáhnul jsem si HENC+DH,nakopčil do psp,vypnul,dal foto-HENC,restartovalo se psp,vjel jem do game -DEVHOOKO.4Xlauncher for 2.71 spustil a načetla se mi ta instalace,ale nešlo to potrvrdit křížkem:(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts