Kaktus Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 Hoj,potřebuju poradit,stáhnul jsem si HENC+DH,nakopčil do psp,vypnul,dal foto-HENC,restartovalo se psp,vjel jem do game -DEVHOOKO.4Xlauncher for 2.71 spustil a načetla se mi ta instalace,ale nešlo to potrvrdit křížkem:(
0 Kaktus Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 To mě právě vyhodí:( a pak když se chci připojit znova,tak mi to písne chybu
0 Dutch Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 To neni mozne, neco mas spatne, si si jisty ze ted nemas v Settings\system settings\systen information firmware 2.71? Ze nemas nemas v menu browser?
0 Kaktus Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 no mám tam 2.71 ale je divný,že mi nejde ten zasranej křížek jo a když sjedu v tom menu na jinou nabídku,tak to mě tím kolečkem pustí,ale jak chci dát tart,tak mě to vyhodí z tý instalace:(
0 Dutch Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 ceky jsem trosku mimo..sry.. pokud jsi tam nastavil nejaky ISO, tak ho ted mas jako UMD, najed normal do GAME a najed na UMD a mas tam svoje iso
0 Kaktus Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 No hele normálně jsem rozzipoval ten soubor do psp,zapnul henc,restartovalo se to,spustil jsem ten soubor v GAME,otevřela se instalace,ale nešlo to nijak potvrdit
0 Dutch Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 normalne potvrzujes v devhooku koleckem, coz uz tu baski psal, pak az to nastavis podle navodu, tak budes mit iso hru emulovanou jako UMD disk
0 mootoo Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 nene mneto v dh fungovalo tak ze som najprv pustil pod dh 1.50 a potom este raz DH z hociakym FW a az potom to islo dodnes netusim preco
0 zuNus Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 je to divny , ja to pred mesicem nastavoval kamoshovi a taky to neslo neak sme si stim hral a uz mu to facha , mno a tady taky newim jak ti helpnout :_(
Otázka
Kaktus
Hoj,potřebuju poradit,stáhnul jsem si HENC+DH,nakopčil do psp,vypnul,dal foto-HENC,restartovalo se psp,vjel jem do game -DEVHOOKO.4Xlauncher for 2.71 spustil a načetla se mi ta instalace,ale nešlo to potrvrdit křížkem:(
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts