Prochy Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 hele kdyz uz MAXIS udelalo na PSP SIMS tak se chci jen zeptat jestli treba neplanují udelat SIM CITY =)) .. na PC me to desne dlouho bavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Jirik Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Ahoj! Lidi pořídil jsem si Simse 2 na PSP ,ale nevím co mám dělat u té blbé benzínky hned na začátku hry. Nikde k tomu nemůžu najít ani návod o co go.... Nemůžete mi někdo píchnout? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 U té benzinky musíš mluvit s policajtem, kterej po tobě bude chtít koblihy, pak musíš jít za Mambou, s tou se pohádat a ona ti řekne, že ty koblihy jsou na záchodě v koši. Koblihy musíš vyndat a dát je policajtovi a ten ti nabídne možnost, že tě odveze autem do nového bydliště - baráku, kterej musíš koupit od Belly. To je zatím vše. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 U té benzinky musíš mluvit s policajtem, kterej po tobě bude chtít koblihy, pak musíš jít za Mambou, s tou se pohádat a ona ti řekne, že ty koblihy jsou na záchodě v koši. Koblihy musíš vyndat a dát je policajtovi a ten ti nabídne možnost, že tě odveze autem do nového bydliště - baráku, kterej musíš koupit od Belly. To je zatím vše. :D Jupíííííííííííííí díky moc konečně jsem se dostal od začátku děkuji ti za návod mohl by ho někdo sepsat kompletně mno a jinak až zase nebudu vědět hned jak dál tak napíšu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 jo no tahle hra je docela hukot ... desne dlouho me drzela ... a skoncil jsem to nekde tesne pred koncem pak jsem musel hrat jine hry :D snad to nekdy dohraju jestli nekdo potrebuje poradit tak at pisne sand si to spomenu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Sakra jak mám zachránit toho Gimiho Branka :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Sakra jak mám zachránit toho Gimiho Branka :(( Prosím poraďte mně?? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 to byl ten duch u tebe doma ? nejak si nemuzu zapamatovat jmena ... jeden se dal vypudit tak ze jsi nasel jeho hrob a druhy ze tam byla jeho baba ci co ... presny postup jsem zapomnel ale behem rani na to prijdes ... spis me to prislo samo behem hrani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 to byl ten duch u tebe doma ? nejak si nemuzu zapamatovat jmena ... jeden se dal vypudit tak ze jsi nasel jeho hrob a druhy ze tam byla jeho baba ci co ... presny postup jsem zapomnel ale behem rani na to prijdes ... spis me to prislo samo behem hrani :D Mno dělám to už tak pět hodin a furt nevím :( Tak nechce mně to někdo říct jaká baba a kde je ten hrob?! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 myslim ze to bylo nekde u tech jak tam jsi jim mel udelat ty domaci prace ... vycistit bazen , udelat hotdogy atd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 Sakra a jak mám otevřít nebo se nabourat do těch dveří vždycky tam vlezu a seřve mně baba že tam nemám co dělat prosím poraďte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Musíš mluvit i s tou ženskou a jejím manželem (mluvit a ne se hádat). Potom musíš mít možnost najít tajemství, kterým otevřeš dveře, kde je schovaný Gimi. Pokud tam nemáš možnost, abys otevřel tu skříň a našel tajemství, tak se podívej do úkolů, jestli máš všechny splněný. Já jsem musela mluvit s tím jejím manželem a pak i s tou ženskou a myslím, že jako poslední možnost, abys mohl otevřít ty dveře je, abys ses pohádal s tou ženskou a ona ti prozradí tajemství. (Myslím, že na tu skříň musíš mít příkaz - EXAMINE - ale nejsem si tím úplně jistá. Simsy jsem už dlouho nehrála, ale zase se na ně chystám). :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downloader Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 jj hod te je nekdo sem!!!nejaky funkcni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 hral uz nekdo to sims 2 pets???ja jenom ze teda me ty psp simsy nenadchli pac nak se mi nezda ze by to melo se simsama neco spolecnyho...udali z toho arkadovku...tak se chci zeptat jestli ty pets sou ty NORMALNI simsy....a ne zadny behani po meste a plneni ukolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AARON Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 To jsem si stáhnul včera a je to pěkná volovina...Běháš tam jak mam*d. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 The Sims 2: Pets je konečně jako normálni Simové jako na PC nebo velkých konzolích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 tak ted nevim co si mam vybrat....ty pets sou na prd nebo to je dobry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AARON Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 Ale jó jde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 ne vis co me de o to jestli je to uz ten klasickej sims....proste starat se o zvirata atd...ne behani po meste a plnit ukoly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 tak ted nevim co si mam vybrat....ty pets sou na prd nebo to je dobry?? JE to dobrý, pro všechny co jsou "The Sims - pozitivní" je to povinnost :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 ne vis co me de o to jestli je to uz ten klasickej sims....proste starat se o zvirata atd...ne behani po meste a plnit ukoly.... Jako klasičtí Simíci 2 třeba z PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 The sims 2 je skvělí simulátor na pc ale na psp je na 2 věci..... stahnul sem si to a je to na nic NEDOPORUČUJU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 tak ale o sims 2 to vime ja se ptal na sims 2 pets :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 tak ale o sims 2 to vime ja se ptal na sims 2 pets :wink: The Sims 2 => špatná The Sims 2: Pets => velice dobrá (a hlavně jsou to Sims a né nějaký jako RPG) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 mno tak to sem chtel vedet....diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.