Hromy55 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 psp každej den ve škole ráno pučim kamošovi a když du domu tak mi ho vrátí ještě snim nic neudělal a za to jak mu ho pučuju mi koupil folii hori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 tak to mne kamos dava 50 kč za hodinu a to se nabidl sam a docela se tim aj vydelava i kdyz ted posledni dobou ho to nak uz omrzelo ale to nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 1. Do školy nosím, někdy 2k nebo 3k..xD 1k už je rozbitáá..:'( 2.Půjčuju jen, když si někdo chce zahrát, někdy teda beru dvě pspčka do school... Jinka u nás koho to zajímá, tak mají psp všichni a ty který to nezajímá to ani půjčit nechtěj..xD Takže pohoda... 3. Učitelé, no jak kdy, někdy se dá hrát v pohodě a jindy zase ne.. Je to prostě na tom, jak si za**kal..xD Ba né, prostě podle nálady, jedna uč na češtinu ndeska s náma hrála..xD Jednou už mi spladlo 1k ze schodů a odnesl to display... Jinak pohoda..xD tak to mne kamos dava 50 kč za hodinu a to se nabidl sam a docela se tim aj vydelava i kdyz ted posledni dobou ho to nak uz omrzelo ale to nevadi Mě by přišlo blbý vydělávat na kamarádovi...:roll: Když už tak třeba 50kč na den a nebo zadarmo.... Já půjčuju a nic za to nechci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Chjo, doublepost... :dozey: Ale aspoň s tím druhým souhlasím... Já PSP nosím, poslední dobou ale nevyužívám, radši si čtu. Kámošům půjčuju - moc lidí ho po mně nechce, přibližně tři ze třiceti. Nejvíc se chytlo Loco Roco a NFS:Undercover... "Úraz" by se mu stal stejně i jinde, takže to zas takovou roli nehraje - jednou mi spadl na chodník, jinak žije... A je fakt, že některé hodiny si bez něj představit nedokážu, hlavně biolu... Tam si stejně každý dělá co chce a i on schválil, že nematurantům je to tak... k ničemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 no on to az tak moc velkej kamos neni a prachy nabizi sam a to prece neodmitnu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Ja do skoly nosim psp kazdej den,jeste si me nikdo nevsim ale kamarada kterej sedi za mnou si uz na matice(sme hrali multiplayer bombermana a on si nevsim ze ta ucitelka je metr od nej takze si ho vsimla - jeste ze si nevsimla mojeho psp ktery sem mel zaply xD) takze tam uz radsi nehraju:ziped:,nikdo si psp pucit nechce jenom se furt divaj tak jim s kamaradama reknem at si dou hrat na svojem DSku xD a taky proto ze vsichni kdo chtej hrat maji svoje psp...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Ja beru taky kazdy den do skoly psp ale o hodinach moc nehraju ... by si toho kazdy ucitel vsiml ... obcas nekdo socku ale vetsinou se nejak vymluvim nebo reknu ze ne ... a mame tam jen jednu takovou velkou lamu ... vzdycky mi rika ze psp maji akorat zavislaci a ze je to uplne k nicemu zeipod je mnohem lepsi ... a pak vzdycky prijde sockovat a prosime at mu to psp pujcit :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Hraju jen specifickej druh her u kterych neni potreba zvuk nebo jeho absence nekazi zazitek, posledni dobou hlavne Everybodys Golf 2. Ale doporucuji treba Puzzle Quest, Final Fantasy Tactics, Jeanne D'Arc nebo nejake bytelne RPG. Uprime nebyt PSP a par slusnych her na nej, tak mam ve skole mnohem vetsi absenci, pac bych to pareni chtel dohanet doma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Já si PSP do školy beru, ale většinou jenom když máme polední přestávku (při hodinách nehraju). Nikdo vo pučení naštěstí neškemrá, takže tenhle problém nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregi Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 nekdy sockuji a zatim mi ho nikdo nepolil :D, ucitele si ho zabavit nedovoli, protoze je to osobni majetek a tak vam ho zabavit nemuze, i kdyz porusujete skolni rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 já to pučuju jen občas... a vždycky jim řeknu at si umejou a usušej ruce... jednou sme měl psp (Ceramic white) od čokolády... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik1468623047 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 No já to mám ve škole se spolužákama hrozný jenom mi s kapsy čouhá ten bílej přívěšek a všichni už puč mi to puč:roll:....takže si zahraju jenom doma ...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 my máme některy hodiny volnější tak ze třema kamošema na jednom psp pařime worms world party :wohow: aspon to rychleji utíká ty hodiny :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 já nenosím skoro vůbec a nic se mě s ním ZATÍM nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 psp do školy nosím ale jednou sem ho tam přes noc omylem nechal nemohl jsem usnou naštěstí tam při návratu bylo oddych jsem si a opravdu uleva jak svin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 mi mame ve tride 3 flashly psp takze porad je parime. o hodinach se to moc neda . ucitele obchazi a cumi. jen ve vybranych hodinach kdys uca drepi na prdeli.jinak nikdo nak nechce pucovat psp. protoze stejne vi ze bych mu ho nepucil xD. nee lidi uz na psp zvedavi nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 nosim kazdej den do skoly, vetsinou kvuli hudbe hraju az cestou dom, a kdyz to nekdo chce pucit reknu ze tam mam jenom poker. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Parim v jednom kuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 psp beru jedine do skoly parime s kamosem jak o zivot ale ted mam utrum mam rozbitej display takze nic :( ale to se tak do 14 dnu poda!! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Ja ho nosim a v poho učitele mi dovoli hrát aji v hodinách moc lidi nesockujou kdys jo tak jim to nachvilku pucim a vsechno v pohode...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Já si do školy PSP beru ale při hodinách hrát nemůžu protože učitelé pořád čumí:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 hey hodně dobré ...:D normal pařím skoro furt :D ne tak ale casto sedim hned v 2 lavici u dveri ne a ucitelka si vzdy sedne na tu 1 prede mne a ja parim a ona nevidi a vseci kua ze jak to delas a ja se vzdy smeju :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 psp sem do školy nikdy nenosil....každej ho chce pučit...2x spadne na zem...sedneš na něj...atd. to nemá cenu.. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 to ja ho nosim do skoly porád sedim v posledni lavici v pravo a hraju skoro kazdou hodinu ucitele ti si sedno za katedru a celou hodinu neco blábolej a ja si v pohode hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TUNING101 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 mě je jedno kde normálně to vyndám na férovku a hraju a když má někdo keci tak řeknu at si hledí svého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.