Defis Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Škola bez PSP ?? To si nemohu ani představit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 psp si do školi už asi nevezmu...radši se budu učit češtinu...když vám to tak moc vadí... rofl, s tou češtinou bys měl začít rychle ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alves4 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Prostě psp do školy patří asi jako knížka.Na psp koukam více než do té knížky sedl sem si do zadu a tam je to pohoda skoro furt pařím ale štvemně učitel na chemii furt chodí po třídě jak blbej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Zezačátku mi ho všihní závideli...pořád sockovali atd... Pak si ho koupilo cca 7 lidí ze třídy, tak se to trochu uklidnilo... Jediný, co mi štve je, že když ho někomu nepučim, tak hned sem looser, lama, degen atd... Ty typický teplý hlášky :lol: Ale komu to vadí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 1. spolužiaci si už zvykli, nikto nepi*uje a na chodbe nemám na to čas... 2. na lavici ho nikdy nemám....bojím sa poškodenia :D 3. s poliatim šťavou nemám skúsenosť :D ale celkom ma prekvapili prvé slová spolužiaka: " Čo to máš?? Prehráva to péčko??" :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 1. spolužiaci si už zvykli, nikto nepi*uje a na chodbe nemám na to čas...2. na lavici ho nikdy nemám....bojím sa poškodenia :D 3. s poliatim šťavou nemám skúsenosť :D ale celkom ma prekvapili prvé slová spolužiaka: " Čo to máš?? Prehráva to péčko??" :D:D dobry no ... :):) mě pořád buzerujou ať jim nechám zahrát jelly car Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kurama22 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 ja s tym v skole problem nemam, mame to v triede 2ja, cize aspon nejaky ten tekken ad-hoc na hodinach ;) socovanie v skole nejak velmy nemam, len ked je nejaka fakt ze nudnejsia hodina a ja mam odpovedat (ta naj im dam zabavit) v skole mi ziadne urazy neutrpelo.. horsie to je nechavat zberbe vonku a ucitelia ? no, vecsinou sa pytaju ze co to secko dokaze (tiez taky technicy su niektory :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 normálka nejdřív všichni koukaly co to je ,ale ted se všichni radi koukaj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monterry Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Prvně si ho chtěl každej pujčit ale postupem času už to bylo docela ok. Ted sem skoro po matuře takže sem poslední dobou jen poslouchal mp3. Už zbývá dopilovat jen čj v září a mužu hrát dle libosti:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Vsechno v pohode :D pak me nachytala ucitelka a jediny co mi řekla je že po hodine ji mam ukazat jak se na tom hraje dcl prdel ne? .D čuměl jsem jak vyvoranej:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 tedka uz je to vpoho,, jeste ho obcas do skoly donesu ale uz nepochtivaji jak minule :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 ja ho ucitelovy prodal, a ted hraje GTA VCS kdyz neco pisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 taky bych chtel mit tak chapavy ucitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 obcas dame i behem hodiny MP ale to vetsinou ted kdyz uz je hovno uceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 yetti89: to chodis kam na školu?Vysoká škola odborná o PSP?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jason Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 PSP do školy nosím pořád...pujčuji jen těm co věřím že s tím nic neudělají a pod lavicí hraju pořád..mám takovou fintu, že si vedle položím šunt mobil a nechám si zabavit ho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 ja si dam nohu přez nohu a když jde učitelka tak narmalne strcim pod lavici kde mam haldu ucebnic......:evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Kamose za to vyhodili z prumky!!!!=D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 vcera my ho uca vzala fakt smutny a mam abstak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Do školy ho tahám pořád, nikdy jsem s tim problém neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 2george Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 jako v poho ve škole mastím při hodinách.vezmu si knížku na předmět co máme otevřu str kde sme dam psp a uz jedu. ve škole jsou uplně dotěrný jak ho chtěj půjčit.maj si to koupit a pak mi nemuseli/y doplácet některým lidem za to že něco zničily.jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ted si ho moc do skoly neberu protoze mam novy kalhoty a v tech mam jenom 2 kapsy na mobil a klice s penezma atd. a v kabeli to netaham to sem nikdy nedelal ale budu to muset nejak poresit uz se moc neucime tak budu parit v hodinach,dneska jeden kluk ve tride postel v hodine pecko a nahlas a ty baby tam rvaly vzdychaly atd. a ucitelka jenom at to aspon trosku ztlumime kdyz na to cumime a posilali sme ji ruzny videa atd.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 u nás ve škole se nekrade, a raději ho nosím v kapsea když ho někomu půjčím tak jenom kámošům:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 dneska to bylo dobry dohraval sem god of war co sem rozehral vcera a vsichni na mne cumeli asi 5 lidi kolem mne ja parim a vsichni na to cumi jak kdyby to nikdy nevideli ale vpoho a jinak ui nas se docela krade:(ale mne nikdo nic este nikdy neukradl krome tuzky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 U nás (toť na Gymplu Honzy Keplera) se teda nekrade vůbec, a kupodivu si ani PSP ode mě nikdo nechce půjčit. :? zvláštní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.