Galaxy Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Ted uz je to v poho kdyz se neucime tak parim skoro porat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLESHᵀᴹ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Ve škole? Já jenom dobré,krom toho,že jsem to půjčil jednomu retardovi,kterému to spadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 nosim PSP tak 2x 3x do tydne hraju jen o prestavkach s kamosem hrajem multak a game sharing takze ok, v hodine ne protoze naši učitele jsou strašni chodi jak kreteni ,jako ve třide lidi sockujou dost ale neni to strasny pučuju ho jen mim nej. kamošum a kdyby mi na PSP nekdo vylil limonadu tak bych zmlatil tak že by to nepřežil :D:D:D a když lidi sockujou moc tak řeknu dete do pi.e všichni a je to ok , jednou se u nas ukradl mobil a proto kdys si teda beru PSP do skoly tak ho mam v zazipsovany kapse a davam na nej pozor jako oko v hlave :psp: :psp: :psp: :psp: :psp: :psp: :psp: :psp: :psp: :psp: :psp: :psp: :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abde_MC Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Mé 1. psp sem nosil pořád a všude ale.. za A.. sOckovali skoro všichni (pučoval sdem jen kamradkám kterese mi libili :D:D) a kamosum:D (ne ty se mi nelibili:D) B...učitele bylyjak ktery a v jak ktery ucebne zeo:D:D ale vetsinous em paril o pryrodak frajinu obcas o deják a zemák::D C.. stalo se mi ze nekomzu spadloa zalezelo jke bylo psp a kdo to byl ale vetsinou me to nejak nesralu bylo to Fatko v robusnim hlinikovym obalu ale dřive kdyz psp jen tak nekdo nemel cena cca 10k tk sem byl nekdo:D:D:D:D dnes to ma kdejakej 1.cek:D i já:d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasha Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 tak to ja do school psp beru to jo ale ja si sednu na stul a hned vsichni si sednou ke mne a cumej pres ramena jak d*lini a jednou sem zacal hrat o hodinu(God of War) a moje spoluzacka rikala juj to je tak sadistická hra tak sem se gebil tak ze me uca poslala za dvere no tak sem aspon hral na chodbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Uz je klud, ked zistili ze je vec flash tak to ma polka triedy a uz nesockuju, dal som zahrat slovencinarovi a uz nepinda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Když mám ve škole psp tak i sluchátka ,tak mě kolem nic nezajímá,protože hraju Monster huntera :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ve skole mi ho 2 krat ukradli a trikrát jsem ho tam ztratil , to znamená ze to je moje 5 ne 7 psp takze si je kupuju furt dookola bo to je uplne nadupana konzolka, normalne to si muzete dat aji do kapsy vedeli ste to ? :D:D:D:D:D to je uplne styl !!!! Jo a chapete ty hry tam normalne tam se na tom hrajou hry aji !§! :D:D:D psychooooooooooo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 to si tolikrat kupuješ PSP jo ? Aspon nahlásit ve škole ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 to si tolikrat kupuješ PSP jo ? Aspon nahlásit ve škole ne ... však sem hlásil ,ale bohužel to naše škola netoleruje ,takže banán :( ale určitě se všecki ty koupě vyplatily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 A proč jako to furt kupuješ jsi nějak v balíku nebo tvojí rodiče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lama.Torres Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 já ho račo nenosíím.... :D jenom, když jedu na zápasy, ale tak už ho má taky většina.. ( ale nemaj flaschnuté..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 jednu dobu sem pspcko nosil do tridy jen abych ho pujcoval...uz me nebavilo a navic me za to kupovali bagetky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 :D Ja hi beru skoro furt a už jenom za důvodem abych nasral učitelky protože se všichni nesnášíme , kdyby mi ho někdo jenom škrábnul tak už letí z okna ven :D a když chce nekdo zahrát tak to půjčuju jen dobrejm kámošům a o hodinu si ho když teda nechci pařit dávám do třídní skříňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gurus Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 ja si ho beru každej den :) nikdo nesockuje protoze se toho boji :) používam ho hodně na tahaky dobrá věc :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMAN1468623682 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 U nas ve tride to mame tri a kamos ma nintendo ds tak vetsinou chodi okukovat k nemu protoze psp uz videli:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 ke konci skolniho roku se stejne nedalo nic jinyho delat takze asi tak, ted jdu na stredni tak se budu vic soustredit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjartin Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 tak ja ho nosim skoro furt kdyz na to nezapomenu 1) hlouček krténů co čumej me nesere ja na ně seru 2) pučuju jenom nej kamosovi střídáme si to v lavici 3) na učitele seru kdyz řekne dej to na stůl tak řeknu ne! nemam čas hraju 4) kdyby mi to někdo skurvil tak dostane tak po tlamě že druhej den nepříde do školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy1468623719 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Když vytáhnu PSP z tašky hned celá třída si stoupne kolem mě a jde tam slyšet samý pučíš ?? xD po chvíli je to žebrání přestane bavit a odejdou a řikaj ze závisti že psp je pi****na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpOoKy_Cz_ Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Tak já si beru PSP do školy každý den xD Sedím v první lavici a ikdyž se to zdá divný,tak mi to tam vyhovuje. Nikdo totiž nepočítá s tím,že bych mohl pařit PSP v první lavici,proto mě ještě nikdo nenačapatal a v hodinách se jen blbě tlemím a hraju dál. Horší to bylo když se kamoš ve výtvarce houpal na židli a převrátil celou lavici,tudíž mi spadlo PSP a navíc se na něj vylil kelímek s vodou od temper,naštěstí jen tak okrajem,takže PSP je v pohodě :) Jinak kámoši nesomrujou,někdy jim to půjčím rád,když už nemám náladu pařit xP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Solid Snake Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Já s tím mám špatné zkušenosti. Jednoho dne mi ho ukradli, nechal jsem ho v učebně, když jsem se tam za 5 minut vrátil PSP bylo pryč. Takže jestli PSP nosíte do školy, vždycky dejte pozor jestli ho máte u sebe. Ale to platí i o mobilu, iPodu a podobných hračkách, že.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Když vytáhnu PSP z tašky hned celá třída si stoupne kolem mě a jde tam slyšet samý pučíš ?? xD po chvíli je to žebrání přestane bavit a odejdou a řikaj ze závisti že psp je pi****na joo to znam taky :roll::cheesygrin: ...ale jinak jsi si ve škole v klidu hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Já teda osobně ve škole nehraju, ale plno kámošů si klidně o hodinu zapne PSP a hraje. A jenom jednoho nachytali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 beru ho do skoly ale: jak bylo receno ve tride ho nikdo nema jen v sousedni tride a pres Ad hoc je to daleko a Wifina je pod heslem ktery si ucitel uzkostlive taji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 tak ja ho nosim skoro furt kdyz na to nezapomenu 1) hlouček krténů co čumej me nesere ja na ně seru 2) pučuju jenom nej kamosovi střídáme si to v lavici 3) na učitele seru kdyz řekne dej to na stůl tak řeknu ne! nemam čas hraju 4) kdyby mi to někdo skurvil tak dostane tak po tlamě že druhej den nepříde do školy ty na to jdes pekne razne to se mi liby:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.