siki Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Všichni ji známe a taky používáme každý den ,ale najde se tu spousta lidí co nezná některé slova tak mě napadlo o tom založit diskuzi třeba mi i některým dalším někdo poradí mě by například zajímalo co znamená slovo benevolentní sice vím že si to můžu najít ve slovníku ale zajímalo by mě co tu někteří lidi napíšou a jaké slova neznají.....Vím že moje čeština není dokonalá a občas napíšu chybu ale kdo ne že :) tak najdou se i tací co píšou hodně dobře bez chyb ale je tu spousta lidí co píšou jak kdyby to nebyl jejich jazyk....omlouvám se Slovákům ;) asi to není moc topic pro ně ale i oni mají sve slova které češi moc neznají někteří (mladší generace jak sem zjistil nerozumí skoro Slovenštině a některým slovům by ani nevěřily že sou Slovensky) tak se prosím přidejte a něco napište :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 podle mě to znamená něco ve smyslu tolerantní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Benevolentni je laskavý nebo shovívavý :) neco na ten smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 podle mě to znamená něco ve smyslu tolerantní Díky :D ale je to jen podle tebe ale nevadí díky za příspěvek :) a za snahu :) ale přispívejte i další s čímkoliv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Hele a jak to jako myslis prrispivejte? :D jakoze se mame ptat co je jaky slovo? Nebo napsat napriklad: AUTO=takova ta vec se 4ma kolama co v ni lidi jezdi? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 omg, ty nevis, co je benevolentni? xD To te teda lituju xD Zvlast pokud uz ti bylo 18 let xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Hele a jak to jako myslis prrispivejte? :D jakoze se mame ptat co je jaky slovo? Nebo napsat napriklad: AUTO=takova ta vec se 4ma kolama co v ni lidi jezdi? :D no spíše myslím takové slova co nevíš co sou prostě když víš jaký má to slovo význam tak se na něj přeci ptát nebudeš :D:) omg, ty nevis, co je benevolentni? xD To te teda lituju xDZvlast pokud uz ti bylo 18 let xD :dozey: nejsem dokonalý jak ty :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 No jasne, to auto bylo priklad :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Též jsem t nevěděl ,ale od tohoto roku jsem na gymplu a tady mluví jenom s takovými výrazy takže se to už učíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Jen taková zajímavost, používané slovo p_ča pochází z francouzštiny, zkomolením francouzského "petit chat" za 30tileté války;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 třeba slovo : robot české slovo ale všude známé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Sem rád že alespoň někteřílí se zapojují :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Další. Pistole pochází taky od čechů, z doby husitů kdy používali střelné zbraně tzv píšťaly, no a víme jak to s těmi slovy chodí a slovo pistole bylo na světě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 siki: Tak já např. sem mladší generace a rozumím slovákum a dokonce i někdy při rozhovoru mi ulítne i jejich slovíčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 vite co znamena slovo prostituce?pouziva se to casto ale ne kazdy vi co to znamena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 prostituce? prodávat své tělo za peníze, ať už k jakýmkoliv účelům... nebo ne? opravte mě kdyžtak někdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 A víte někdo co je to anální alpinismus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Jinými slovy lezení do hýždí8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Njn,já to rád používám,ale 99% lidí kterým to řeknu ani neví co to je xD Já to používám hlavně na říťolezce xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Jo to chápu a věřím že to lidi nechápou! Já používám tohle! " ty hele ty máš HOMIMO " znáte tuhle hlášku? Lidi pak čuměj docela když jim to vysvětlíte;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Myslím si že se tahle diskuze začíná rozjíždět v "pěknej" spam topic, chtělo by to promazat/locknout...ale vzhledem k tomu že autor topicu to založil v dobré vůli, tak bych volil to promazání ;) (Promiňte za OT :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 mě by zajímalo co znamená emancipace a klidne se mi vysmejte me je to fuk :D kazdej neni chytrej jak brouk pytlik :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Emancipace zcela obecně znamená osvobození se, zrovnoprávnění, vyproštění se ze závislosti na někom nebo na něčem, získání společenské nezávislosti. O emancipaci mluvíme nejen v souvislosti se zrovnoprávňováním žen a mužů, ale i ve smyslu zrovnoprávňování jiných velkých společenských skupin jako je národ, etnikum, rasa apod. S emancipačními snahami se lze také setkat v oblasti umění apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Promazano. Pro neznale: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.