Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Čeština - zajímavá slova

siki

Recommended Posts

Všichni ji známe a taky používáme každý den ,ale najde se tu spousta lidí co nezná některé slova tak mě napadlo o tom založit diskuzi třeba mi i některým dalším někdo poradí mě by například zajímalo co znamená slovo benevolentní sice vím že si to můžu najít ve slovníku ale zajímalo by mě co tu někteří lidi napíšou a jaké slova neznají.....Vím že moje čeština není dokonalá a občas napíšu chybu ale kdo ne že :) tak najdou se i tací co píšou hodně dobře bez chyb ale je tu spousta lidí co píšou jak kdyby to nebyl jejich jazyk....omlouvám se Slovákům ;) asi to není moc topic pro ně ale i oni mají sve slova které češi moc neznají někteří (mladší generace jak sem zjistil nerozumí skoro Slovenštině a některým slovům by ani nevěřily že sou Slovensky) tak se prosím přidejte a něco napište :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele a jak to jako myslis prrispivejte? :D jakoze se mame ptat co je jaky slovo? Nebo napsat napriklad: AUTO=takova ta vec se 4ma kolama co v ni lidi jezdi? :D

no spíše myslím takové slova co nevíš co sou prostě když víš jaký má to slovo význam tak se na něj přeci ptát nebudeš :D:)

omg, ty nevis, co je benevolentni? xD To te teda lituju xD

Zvlast pokud uz ti bylo 18 let xD

:dozey: nejsem dokonalý jak ty :roll:

Odkaz ke komentáři

Emancipace zcela obecně znamená osvobození se, zrovnoprávnění, vyproštění se ze závislosti na někom nebo na něčem, získání společenské nezávislosti. O emancipaci mluvíme nejen v souvislosti se zrovnoprávňováním žen a mužů, ale i ve smyslu zrovnoprávňování jiných velkých společenských skupin jako je národ, etnikum, rasa apod. S emancipačními snahami se lze také setkat v oblasti umění apod.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu