rada Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 analog mi jezdí pořád dolů a když chci hrát hru aspoň na šípkách tak mi to stejně analog kazí a pořád vše jede dolů nejde nějak zakázat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Obávám se , že to nejde ....Vyrvi ho :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 jo to by bylo nejlepsi uplne ho oddelej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Jo a když ho odděláte, myslíte, že se to samo přehodí na tlačítka :D vy jste fakt chytráci :D Jinak timhle pluginem si můžeš upravit funkce tlačítek, jinak řečeno, převíst ovládání analogem na tlačítka http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008110027 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 jo tos zakazat nejde ledatak kdybys ho fakt oddelal jenze nektere hry jdou ovladat jen s pomoci analogu :) tudiz by sis treba neco nezahral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 nejjednoduší řešení bude vyčistit PSP :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 nejjednoduší řešení bude vyčistit PSP :D to mas pravdu ale spis jen analog staci :)....jo jeste me napadlo ono je tam takovy pruhledny kvadricek a sou tam vodive plisky tenoulinke tak to muze byt pohle nebo malo pritlacene mezi analogem a destickou a nebo to muze byt zasvinene od prachu nebo tak tak to zkus rozdelat a vycistit a nebo primacknout vic k desce a nebo doutahnout vic sroubky pokud si ho mel uz rozdelane nebo tak :)......treba neco pomuze :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
analog mi jezdí pořád dolů a když chci hrát hru aspoň na šípkách tak mi to stejně analog kazí a pořád vše jede dolů nejde nějak zakázat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts