toshiba25 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Ahoj ,hledal jsem všude na foru ,jestli je tady podobný topic ale nic.... Chtěl bych poradit přes jakej nej program se vypalují xbox1 hry a jaká media mám použít,atd. Předem díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Jestli to jsou konverty (aby sli na Xbox360) tak normal na DVD+R DL (Verbatim) rychlost 2x v programu IMGburn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toshiba25 Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Jestli to jsou konverty (aby sli na Xbox360) tak normal na DVD+R DL (Verbatim) rychlost 2x v programu IMGburn. žádný konverty , jen čistě xbox1 hry na xbox 1 konzoli :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Humr Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 ja to palil pres alcohol120% na dvd-r a vsechno behalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 nebo image burn a nejlepe je dat do xboxu vetsi hdd a hrat hry z nej jako to mam ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toshiba25 Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 a já myslel ,že na xbox1 jdou media jen pluska,jako to je u x360 ... Jinak díky chlapi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toshiba25
Ahoj ,hledal jsem všude na foru ,jestli je tady podobný topic ale nic.... Chtěl bych poradit přes jakej nej program se vypalují xbox1 hry a jaká media mám použít,atd. Předem díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts