MorroR Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 určitě? seš si na 100% jistej? jestli jo tak jsem zklamanej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 pozri, vyskusat to mozes...neskusal som, takze neviem. ale velmi pochybujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 tak sem někdo na to hodte link já to odzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 tak sem někdo na to hodte link já to odzkouším Tady FTP: ftp://217.195.87.194/Games/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 chce to po mě heslo edit: už to jede ale jsou tam 2 king kongové je to jedno kterého stáhnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 chce to po mě hesloedit: už to jede ale jsou tam 2 king kongové je to jedno kterého stáhnu ? ja stahl toho, co je ve složce PETER JACKSON's King Kong ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 chce to po mě hesloedit: už to jede ale jsou tam 2 king kongové je to jedno kterého stáhnu ? ja stahl toho, co je ve složce PETER JACKSON's King Kong ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 doufám, že to pojede..teoreticky by ale mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 chce to po mě hesloedit: už to jede ale jsou tam 2 king kongové je to jedno kterého stáhnu ? jaky je teda heslo k tomu ftp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 vzdycky se najde nekdo kdo otevre rok starej topic..:lol: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.