tekken90 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 CryENGINE 3 Teaser VideoCrytek je jedno ze studií, které je průkopníkem nových a extrémně působivých technologií, jenž například demonstrovala na svém posledním dílku Crysis pro počítače, pro který použila svůj engine CryEngine 2. S blížící se GDC konferencí se ale chystá odhalit nový CryEngine 3, stavěný a upravený speciálně pro konzole, zejména tedy Xbox 360 a PlayStation 3. Všimněte si detailních stínů, použitého nasvícení, působivé fyziky a spousty dalších detailů. Jedná se pouze o technické demo, které naleznete v novince, ale jasně ukazuje, co CryEngine 3 třímá ve svých útrobách. Na záběrech jsou sice zobrazeni vojáci právě z Crysis, ale stále to neznamená nic konkrétního. Jaké tituly Cryteku budou tento engine využívat, se prozatím neví, bezpochyby o nich ale padne slovo právě na GDC. Pohodlně se usaďte do křesla a hltejte ukázku. http://www.konzolista.cz/novinky/cryengine-3-teaser-video_1276.html Video: http://pc.ign.com/dor/articles/965172/cryengine-3-video/videos/cryengine3_trl_032309.html http://www.gamersyde.com/stream_10376_en.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 No jo to bude řezba jsem hlavně zvědavej jaký bude rozlíšení ve hrách na tomto enginu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Vypada to fakt velice dobre:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spawny Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Působivé, hodně mě nadchla hra světla a stínu a vodopád. Jen jestli se to alespoň v blízké době dostane na našeho černého miláčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 a nebo este lépe do bílého miláška od mrkvosoftu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 JJ ja se taky těšim ... spawny vseci nemaj cernej plejst ja ho mam karbonovího a bratránek býlího s plamenama Sry za Spam nebo jak tady tomu řikáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Ten most jak bouchnul hodně pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 hmmm..jsem zvedavej co se z toho vyklube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 asi blbá otazka... nebude i v budoucnu Crysis na Xbox 360 a PS3?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 asi blbá otazka... nebude i v budoucnu Crysis na Xbox 360 a PS3?? Možná kdyby jsi to četl dozvěděl by ses to a kdo to má jako vědět Tekk není jasnovědec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Další video http://www.gamersyde.com/stream_10376_en.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Kdy už konečně budou alespoň některé tituly 1080p !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Kdy už konečně budou alespoň některé tituly 1080p !! asi nikdy nebo v daleké budoucnosti až budou vyšší rozlišení ... protože grafika jde pořád nahoru a aby mohli tu grafiku zlepšovat tak potřebují pořádný HW a když nestačí HW musí ubrat rozlišení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 četl jsem že stím jsou potíže , že PS3 to nezvládá a tak doufejme že to nějak logicky osekaj tak aby to mělo nejlepší učinek a grafiku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 četl jsem že stím jsou potíže , že PS3 to nezvládá a tak doufejme že to nějak logicky osekaj tak aby to mělo nejlepší učinek a grafiku :) Nevim co je ne tom pravdy ale jeste sme nevidely zadnou oficialni spravu ... urcite si stim hosi s cry poradi az to vyjde tak to bude best engine pro X360 / ps 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyLi Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 moc líbivá grafika...už se těšim, až něco vyjde na tomto enginu =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 neco mi rika ze takovejhle engine bude pro xka jak injekce na rrod,mozna ze i na krabickach od her co pobezej na tomhle enginu bude varovani ze muze zpusobit RROD :lol: sem zvedavej jak to dopadne s PS3 ^_^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Nové video:http://www.gametrailers.com/video/beauty-speed-cryengine-3/57638 Je až neuvěřitelné jak engine vypadá na konzolích A pak že současné konzole už začínají zaostávat za pc Je to o tom jak si ti vývojáři dokáží poradit a jak jsou schopní viz. cryengine 3 nebo Uncharted 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 jsem zvědav která první hra poběží na CRYEnginu 3 na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 jsem zvědav která první hra poběží na CRYEnginu 3 na PS3 Jednu vim s jistotou: Crysis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 neco mi rika ze takovejhle engine bude pro xka jak injekce na rrod,mozna ze i na krabickach od her co pobezej na tomhle enginu bude varovani ze muze zpusobit RROD :lol: sem zvedavej jak to dopadne s PS3 ^_^ Nevím proč by to mělo způsobit rrod. Pochybnosti s touto chybou už dávno vymyzeli s novými verzemi a to jasper a dokonce i předchozí verze před jasperem už je téměř neporuchová. šance dostat rrod je jen 95% ale tím nemyslím tuto hru. Jinak grafika je fakt líbivá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 nová ukázka CRYENGINU 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 nevim proc ale pripada mi ze to vypada lip na xboxu 360....jako asi vetsina her na xbox360(podle me) :D sem zvedavej co bude potreba za pc:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 nevim proc ale pripada mi ze to vypada lip na xboxu 360....jako asi vetsina her na xbox360(podle me) :D sem zvedavej co bude potreba za pc:D mě zas příjde že na PS3 jsou ty barvičky takový ostřejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.