Jiraiya_CZ Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Zdravím. Mám dotaz na hru mortal combat unchainted. Nejprve bych se chtěl zeptat, kam se poděly všechny staré známe postavy jako Johnny Cage, Sonya, Kano a podobne, jediny postavy ktere tam znam sou Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Goro, a Liu kang ale ten je tam nejak vytuneny jako zombie. Btw ti ostatni sou docela trapni nejvic ten tlustej co bojuje opileckym stylem a fatalitku ma ze se uprdne. omg wtf? stratilo to kouzlo nejak :( A druhy dotaz, jak se delaji v teto hre fatality? Dekuji predem za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Kam se poděly?? Lekly se týhle hrozný konverze a schovaly se. Fatality-Když máš finish him tak zmáčkneš dvě šipky a pak jedno tlačítko (každá postava má 2 fatality a každá je dělá jinym kombem). Koukni na www.gamefaqs.com Tam je seznam fatalit a jak je udělat. BTW zkoušel sem to a vůbec mě to nechytlo. Akorát to má trochu dobrej story mod. Jinak ale je tisíckrát lepší hrát Tekkena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 jj já to taky zkoušel ale měl sem blbou verzi že mě to vypínalo PSP ale udivila mě ve Story mode ta Grafika očekával sem lepší ale Tekken je o mnohem lepší než tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiraiya_CZ Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 jj teken hraju ve skole s kamosema jak blazen :D ale vite kdys sem jako malej hral mortala na takovejch tech videohrach na kazetky tak sem si ho zamiloval a i dnes tu hru pred sebou vidim jako zivou, a tak kdys sem tohle zapl a jako prvni na me vybafla postava liu kanga s jednim okem a sem tam vykousnutym masem tak sem se uplne lekl. chtel sem jen vedet wtf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 taky nevím proč liu kang je zombík :/ a taky vůbec nevím kde se vzali ostatní postavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.