Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

chtel bych si koupit pejska ale nevim jak na to aneb neukecatelni rodice

kuba741

Recommended Posts

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

psi by se mlatit nemeli ale esi to tak delas tak ses normalni tyran a kricet na psy je zbytecny oni spis vnimaj ton nez hlasitost ale te si taky vsimaj dost a kdyz ja mam 3 psy tak na dvur to nestaci pustit ale musis s tim jit na vychazku na trosku dyl ale ve 3 vecech mas pravdu: pes nesmrdi,pes je zodpovednost a pes zezacatku kouse nabytek

j ale ten pes se to musi naucit ze to nema delat a vseci si nemyslite ze ho furt biju jen jednou a on to pochopi.stejne se spis boji toho zvuku....pak by vsecko kusal a na psa kricim jen kdyz neco udela treba kdyz mi uz asi po 3. rozkusal rifle a to uz se ani nestava..myslis ze pujdu se psem ktery chodi na wc kazdy 2 hodiny nekdy o 10 vecer ven.?? a my nemame dvur ale humno..a pro takyho maliho psa to staci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam dva vipety - http://www.hafici.cz/encyklopedie-psu/vipet-whippet-p274/. Premlouvani...mno...zalezi na typu rodice, a hlavne na plemenu. Ti moji jsou dobry v tom, ze nejsou extremne velky, cistotny asi jako kocky a hlavne super povaha, lehka na vychovu. Proste naslibovat hory doly, furt o tom mlyt a koukat na obrazky :D

Tip : Najdi nejakou chovatelskou stanici, kde se jim zrovna narodil nejakej vrh apod a furt o tom mel, pred temi peti lety to zabiralo :D

Odkaz ke komentáři

Anonymous_: Starat se o kočku je o dost těžší než o psa, o koně, o kráva, o vrtulník.

Pravda, krasne mnohoznacne slovo :-) Pokud myslime kocku jako zvire, tak jsi placl blbost - kocku staci jen krmit zradlem, zvladne byt v byte/dome a zaroven venku i v zime (doma nam nikdy nespi pres noc), je cistotna - teda nase, kdyz chce na WC, da vedet a pustim ji ven, kdyz se jede pryc, vydrzi par dni i bez zradla - dokaze si chytit ptacka, ci mys sama. Takze je prakticky sobestacna - narozdil od psa, ktereho venku vencit se samotneho VETSINOU nechavat nemuzes, jsou sice vyjimky, ale bezne to neni, pokud nechcete o psa prijit :)

Odkaz ke komentáři

víš jak jsem to dělal vždycky já když jsem chtěl psa a mamka mi to nechtěla dovolit??vybral jsem si ňákýho hrozně roztomilýho a přived domů že jsem ho našel a že si ho chci nechat.....chvíli oponovala ale za chvíli ho měla ráda a pes byl mezi námi....;) zkus to :D u mě to pomohlo jak s psama tak s kočkama :D:D

Odkaz ke komentáři

Tak "najit" maleho psa nekde na ulici je sice sance mala, ale kdyby ho doma nechteli tak ho daji do utulku. A stejne si ho budes muset koupit pak od kamarada..

Skus pozvat toho kamarada domu a vem to stene. Ukaz ho matce, fotrovi a muzes jen doufat ze se jim hodne zalibi :)

Vzdycky je lepsi ukazat tu vec rodicum (at uz jde o cokoliv) kdyz s tim nesouhlasi a ty vis, ze je to dobry :D

Odkaz ke komentáři

Anonymous_: Průměrná kočka si potřebuje obrousit drápky - pohovka, zeď atd.

Kočka má hodně silnou osobnost, nezískáš si jí jen žrádlem, kdežto pes jakoby cítí, že je přítelem člověka a může mu věřit.

Spatne. Je videt, ze jsi kocku nemel. Mam obycejnou kocku (tzn. zadne plemeno, proste kocka domaci), uz 3., drive kocour 1 a cica, ted cicu. Kotata jsem mel doma uz asi 4, takze moc dobre vim, co je to kocka a evidentne lepe nez ty.

Kocka si nepotrebuje brousit drapky doma, pokud nebydli v byte, ale poustis ji ven - jak jsem psal predtim. Tam nema problem brousit si je o stromy - coz je prirozene.

Kocka je prave znama tim, ze jde predevsim za domem a ne za panickem. Jde ji jen o zradlo - o tom bych skoro mohl natocit dokument :D Jde k tomu sousedovi, ktery ji da zradlo. Ze se da vycvicit, je samozrejme vec druha - nase treba slysi na jmeno a umi nekolik povelu, ktere bezne umi psi.

.. ale starat se o ni? Zradlo rano + vecer, rano ji pustit domu, po odchodu do skoly odchazi se mnou ven, po prichodu ji poustim opet domu, pohladim a kolem desate vecer zase poustim, obcas neco "upadne" pri vareni. Jinak zadna vychova. Jakmile skoci nekam na stul, protoze se neudrzi a chce si take kousnout kolace, leti ven a zase si to nejakych pul roku nedovoli. Vetsinu dne prolezi na polstari... Venku chyta mysi a ptaky a obcas sezere jesterku - to by byl asi tak zivot kocky - zda se ti vetsi problem se o ni starat, nez o psa? Jen ji poustis domu, ona si nekam zaleze, popr. kolem tebe chodi a je v klidu, jakmile zacne radit a divocet, leti.. vychova.. pokud je divoka stale, spatna vychova, neni zvykla na lidi. Sklidni ji take kastrace.. Rekni mi, jaky pes se sam vyvenci, zahrabe si exkrementy, ci se nepodela obcas doma (a udrzi celej den svuj zaludek na uzde) a obcas si sam neco chytne? U kocky ani neni nutny zverolekar...

Odkaz ke komentáři

Strejda má perskou kočku a je to ku*va, pohladit ne nenechá od nikoho jiného než od něho, neseřere jen tak něco, příjde jen když něco potřebuje atd. prostě se chová jako dáma....Ale normálni kočka skoro nic nepotřebuje jak už postoval Anonymous_

Odkaz ke komentáři

Anonymous : velmi dobře řečeno ...

kočce jde jen o materialní prožitek ne o citovej

měli jsme taky kočku a jen u nas zrala obcas mi podrapal xicht a to bylo vse pak nam jednou zbordelila kuchini tak nedostala nazrat a asi 3 dni byla venku za trest a jak videla ze uz z toho nic nebude tak odesla jinam

Odkaz ke komentáři

Z pohledu rodiče:

nastávají dva týdny euforie.......Kuba má doma čokla......každý den s ním jde ven.....týden po čoklovi dokonce hovna uklízí........pak už na to kašle......

třetí až osmý týden.......se psem jde ob tři dny a neuklízí po něm.........

devátý týden......lituje že kdy vyslovil přání mít tuhle bestii, který navíc roste v hubě předkus a ucho mu nestojí......

desátý týden až desátý rok.........vůbec se k čoklovi nehlásí........nikdy ho nechtěl a miluje jen svůj iksbokstřistašedesát.........

dvanáctý rok si všimne že toho blbýho čokla už asi rok neviděl a matka mu řekne, že je dva roky po smrti.....

Odkaz ke komentáři

Z pohledu rodiče:

nastávají dva týdny euforie.......Kuba má doma čokla......každý den s ním jde ven.....týden po čoklovi dokonce hovna uklízí........pak už na to kašle......

třetí až osmý týden.......se psem jde ob tři dny a neuklízí po něm.........

devátý týden......lituje že kdy vyslovil přání mít tuhle bestii, který navíc roste v hubě předkus a ucho mu nestojí......

desátý týden až desátý rok.........vůbec se k čoklovi nehlásí........nikdy ho nechtěl a miluje jen svůj iksbokstřistašedesát.........

dvanáctý rok si všimne že toho blbýho čokla už asi rok neviděl a matka mu řekne, že je dva roky po smrti.....

vy si nekteri fakt myslite ze jsem to nejhorsi:cry:

Odkaz ke komentáři

Tak abych řek pravdu až tak strašný to fakt není.Chodí to i samo na plinku atd.... a jestli nebudeš mít na něho čas, tak si ho ani nekupuj.Protože ten pes potřebuje stále aby ses o něj staral.Není to tak, že pustíš psa na zahradu, dáš mu granule a zítra to stejné.Ale tak půl dne vydrží.:)

btw: will si z tebe dělá prdel.:DNemůžeš taky všemu věřit.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu