Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Televize mi nebere obraz

TheNail

Otázka

Z aukra mi dneska přišel PS3 40GB,zapojil jsem do televize a zapnul jsem ho.

rzosvítí se zelená kontrolka,dole vedle USB zabliká kontrolka,co vypadá jako baterka,a následně místo zelený kontrolky svítí červená...myslím,že to je tím,že minulej majitel měl nastaveno HD,a já mám zatím jen starou CRT televizi,takže to asi nebere.

někde jsem četl,že se dají tyto nastavení vynulovat,ale nepamatuju si jak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nepomohlo,ale dík za snahu

hm...tak jsem četl na internetu články o týhle vadě,je to YLOD,což bych toho playstationa mohl shodit klidně ze skály...naštěstí je s tim,co mi ho prodal domluva,takže mi ho prej vymění...mám takovej dojem,že to nějak zkurvili poštáci,protože řikal,že než to zabalil a poslal,tak to ještě zkoušel a fungoval skvěle...

Odkaz ke komentáři

• 0

pokud nejde jen obraz, tak stačí reset nastavení...zapnout PS3...chvíli počkat..a pak držet tlačítko zapnutí než pípne

pokud opravdu svítí žlutá dioda tak je to většinou problém chlazení nebo teplotního čidla - PS3 se přehřívá a teplotní čidlo ti nedovolí PS3 zapnout

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu