psychoks Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 cus muj pc za par hodin treba 3 se pokazde vypne nejde restartovat nic musite je vypojit ze zasuvky zapojit pak zas jde nevite cim by mohlo byt takove padani pc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Že by nějaký virus? :roll: Strejdovi se to stalo...ale vypínal se po půl minutě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 cus muj pc za par hodin treba 3 se pokazde vypne nejde restartovat nic musite je vypojit ze zasuvky zapojit pak zas jde nevite cim by mohlo byt takove padani pc ? moc nechapu..jak se ti vypne?jako ze se vypne uplne nebo ne?tak je asi jasny ze kdyz se vypne uplne tak restartovat opravdu nepude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 treba jsem na pc internet a spustena ruzna multimedia zniceho nic proste pc vyblikne a pc se musi pustit tim ze vzadu za tlacitko na pul minuty vypnu pak za pul minuty zapnu a pc znova v pohode nabehne nehlasi zadnou chybu nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 treba jsem na pc internet a spustena ruzna multimedia zniceho nic proste pc vyblikne a pc se musi pustit tim ze vzadu za tlacitko na pul minuty vypnu pak za pul minuty zapnu a pc znova v pohode nabehne nehlasi zadnou chybu nic jo tak to je skoro urcite odpalenej zdroj..mel sem to samy..sice sel zapnout skoro hned...ale ten tvuj je uz asi hodne spalenej..tak mu trva nez se vzpamatuje na to abys to pustil..jestli mas moznost tak zkus jinej zdroj:).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Spatnej zdroj/deska/RAMky nejspise. Pravdepodobnost je primo umerna poradi, ve kterem jsem to napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 a cim by ot jeste mohlo byt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 a cim by ot jeste mohlo byt ? jak pise anonym:)...presne:)...vetsinou tohle bejva zdrojem:)zkus ho vymenit:)zkusit jinej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 jeste ze je v pc v zaruce nechtelo by se mi vymenovat a platit za tolik veci zdroj ramka deska uf :D diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 To se mi taky nedávno stalo :D...Dej si to do opravny a nebo si kup nový zdroj-je to asi nejvíc pravděpodobné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 anebo ramky vadný sektor.. více pravděpodobnější skus to projet PCMARKEM 06 on testuje každou komponentu u které to spadne tak je to jisté ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Je fakt, že jak jsem měl já ten vadný zdroj tak mi ani nenajel windows a pořád dokolečka se to restartovalo... A skončilo to pak po dvou dnech, kdy se mi na obrazovce ukázal HW monitor a přes všechny zprávy problikávala azbuka a takové divné znaky :D... Druhý den jsem zašel do obchodu koupil nový zdroj, namontoval a jelo to v pohodě :D...Akorát mi to vykoplo 2 ze 3 RAMek :D, které jsem opětovným vložením nahodil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 nechci zakládat nove tema ale mam taky problem dost podobný : Počétač se mi třeba po 1 hodině vypne (ne počitač , jenom jakoby windows), někdy to nedělá celej den , někdy třeba hned po zapnutí tak jenom zapnu mozzilu a vypne se.. dělá to u všeho - internet , hry , filmy ... někdo mi řikal že to je přehřejvánim GK.. ale já mam při cod4 na full detaily bez AA 45 stupnu je ale pravda že stačí hrát 15 min. crysis a hned to padá.. ale co mě dostalo : když hraju předtim tak pul hodky juiced 2 , tak pak mi 3 hodiny PC vubec tohle nedělá , jede jak má... jinak když to padá tak na obrazovce sou takový ty černobílí čáry jako když šumí televize... naběhne logo HP , a pak jestli chci zapnout nouzovej režim nebo spustit normalně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Vypni PC, sundej kryt od zdroje a proměř Prosimte.. jen to ne.. Jak by jsi to chtel promerit? Napeti a proud tam muze byt ok, jen vykon nebude takovy a zatizeni jako takove nepromeris. Tohle mu fakt nerad nebo do toho jeste poleze a dostane slupu, ze ktere se nevzpamatuje. Pokud je v zaruce, neni co resit, do niceho nelez, nebo prijdes pri poruseni plomb o zaruku. Ramky testni memtestem 86 http://www.memtest86.com/ a pokud jsou ok, hledej chybu nejspise ve zdroji, vyjjimecne na desce. Ale jak rikam, pokud je to v zaruce, do niceho se nehrab. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.