Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nootebok- výběr

joint55

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Jasně, za 25k seženeš dělo........

//edit: aby tu některé uživatele nechytl amok, protože každej vybírá něco jiného. Cyrus má pravdu, že notebook nejsou na hry i já si to myslim, alespoň ti napíšu pár inoformací, které by jsi mohl sehnat.

Procesor: Intel Core 2 Duo, 2GHz

Ram: 3-4GB rožíření až na 8GB

Pevný disk: 320-500GB

Grafická karta:NVIDIA GeForce 9600M GT s 512 MB nejlépe vlastní paměti

Určitě notebook neni na hry, ale když už chceš. Každopádně na notesu GTA IV a podobné náročné hry nehraju. Od toho tu jsou konzole a stolní pc;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
  • Moderators
taky se pridam: http://www.alza.cz/msi-gx620x-061cz-c2d-d97978.htm maji i 17palcak..:wohow:

Jsou i 20":dozey: Já mám 17" a tešim se až jí vyměnim za 15,4". Monitor 17" je prostě moc velký.

//edit : nošení po Praze, nebo chodit snim do školy se skoro nedá. Težký, velký a za tu cenu si pořídím 15,4" stejně, ne-li lepší notebook. Jediný na co je 17" dobrá jsou filmy.

Odkaz ke komentáři

• 0

20´jsem vzivote nevidel jinak do ceho bych nesel do pavilionu je to asi nejhorsi pocin od hp nevyhodu 1 uz je ta ze pokud budes reklamovat priprav se na cestu do polska kde je jediny servis

jinak bych se primluvil k lenovu coz je velice kvalitni ale herni taky ne herni za dobrou cenu je zase nejaky acer ale to je taky zaruka ze se ti nerozpadne ;)

to MSI by nebyla spatna volba ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

takže asi takhle.....ten asus ma low-end grafiku a na té si ty nové hry moc nezahraješ a ten FS má integrovanou grafarnu, takže na tom už vubec ne...ten pavilion už je na nový hry lepší, ale nepočítej s plnýma detailama a vysokým rozlišením....teda aspon u těch nových her(GTA 4, Crysis etc.)

ja zastávám ten názor, že notebook prostě není určen na hry....v téhle cenové relaci nic s vysokým výkonem a dobrým zpracováním dohromady nenajdeš...takže Acer Aspire, HP pavilion nebo MSI jsou na hry dobý, ale zpracování stojí za prd...

opravdová herní chuťovka je tento notebook http://www.alza.cz/asus-n51tp-sx009c-d112426.htm

Odkaz ke komentáři

• 0

jestli myslíš to, že má na sobě nalepený 2 kusy hliníku nebo čeho, tak to neberu za dobrý zpracování...a ano, držel sem ho v rukách...tohle se nedá s lenovem nebo například s tecrou srovnat....

abych nemluvil jenom za sebe, přeidávám odkaz na postřehy SWARMA o tomto notebooku a to mi věř, že on je ten který tomu rozumí(jenom týdně mu projde pod rukama asi tak 5 notebooků, takže ví o čem mluví) http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?p=174244#174244 čtvrtej příspěvek...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu