Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Epson stylus DX7400

NuDiXs

Otázka

Zdravim...mám takový problém,vlastním tuto tiskárnu a už delší dobu nemam barvy...mám jen černou.Ještě dnes mi šlo černobíle v pořádku tisknout...a ted' mi to najednou píše

at' vyměním kazetu s barvou...(právě tu barevnou co nepotřebuji)..Černou mám plnou.Neví někdo co s tím..Vůbec mě to nechce pustiti si něco vytisknout :(

edit:sorry ze jsem to dal do sekce prodám.,...nejak jsem se spletl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravim...mám takový problém,vlastním tuto tiskárnu a už delší dobu nemam barvy...mám jen černou.Ještě dnes mi šlo černobíle v pořádku tisknout...a ted' mi to najednou píše at' vyměním kazetu s barvou...(právě tu barevnou co nepotřebuji)..Černou mám plnou.Neví někdo co s tím..Vůbec mě to nechce pustiti si něco vytisknout :(

Mam úplně ten samý problém.:cry:

Problém je v těch kazetách a na nich ten zabudovaný chip.

Domníval jsem se zezačátku pořizování tiskarny, že je možné kazety doplnit barvou, což se později ukázalo u toho výrobku jako nemožné.

Výrobce se brání těmto chipy, proti doplňování kazet levnějšími náplněmi barev.

Skutečně netuším jak by to mohlo jít obejít.:blink:

Odkaz ke komentáři

• 0
Já jsem ale kupoval normálně origo černou barvu...má na obalu tu šelmu...stála mě 400 kč.Nebudu dávat dalších 400 za žlutou,červenou a modrou...to by mě to vyšlo na 1600 ... Radši koupím jen černou.,..,,hm ale i to ted nejde :(

JJ jasný stím gepardem nevýhodou této značky a jejich výrobků je, že není možné je:

1.) Doplňovat kazety levnou náplní libovolné barvy

2.) Pokud dojde barva u nějaké kazety, tak už nelze tisknou vůbec nic ani černobýle ne.

To se pak musí dokoupit příslušná kazeta s určitou chybějcí barvou.

Je to teda dost nevýhodné já většinou tisknu černobíle jinak minimálně barevně.

A barva tam nevydží do nekonečna.

Řekněme, že jsem půl roku netiskl nic barevně a po půl roce průdce klesla hladina inkoustu u barevných kazet, i když jsem tiskárnu minimálně používal k černobílemu tisku a nic barevného netisk.

Skutečně to nechápu ty chipy fungují jako telefoní karta do telefoního automatu tzv.budky, tak když je nepoužívám, tak se přece nebude snižovat žádná jejich kapacita.:roll:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu