_John_ Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Omlouvam se jestli to tu uz nekde je, ale mam problem. Stahnul jsem si Drivera 76, myslim ze od marka 2080 - no a co se nestane - po spusteni chvilku jedu v aute k prvnimu checkpointu a po chvilce zatuhne psp a pomuze jen vypnuti a zapnuti pristroje, co s tim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Hra je v poradku, sam jsem tu hru temer dohral, zkus na psp zvysit takt cpu a nastav jako umd iso mode ovladac Sony NP9660, pokud jeste nemas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 ovladac mam nastaven od zacatku, po zvyseni taktu jde uvodni filmecek pekne plynule coz predtim neslo, tak uvidime jestli se to sekne, seka se to vzdy na tom samem miste... EDIT: zasek i po zvyseni taktu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 nevim, zda to nejak pomuze ale kdyztak napis, co mas za FW v PSP. Nejsem jeste tak zkuseny jako spousta lidi zde na foru, ale sam sem se presvedcil, ze FW v JAKEMKOLI pristroji muze delat neplechu. OT: Ja treba na CFW 5.02 GEN-a zaboha nerozjedu posledni TOMB RAIDER, projede uvodni psp animace a pak klidne i pul hodiny cerny displej... A lidi s nizsim FW si piskaji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Tak jsem zmenil ovladac UMD na M33 a uz to slape... chci se jen zeptat co se stane, kdyz tam mam M33 ovladac? ovlivnuje to neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Tak jsem zmenil ovladac UMD na M33 a uz to slape... chci se jen zeptat co se stane, kdyz tam mam M33 ovladac? ovlivnuje to neco? když dáš M33, nepotřebuješ v UMD mechanice UMD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 když dáš M33, nepotřebuješ v UMD mechanice UMD... hehe dik za odpoved to sem nevedel, ja myslel jakej je rozdil oproti tomu 9660 ovladaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 me to taky dela :( tak sem tu hru radsi smazal(asi blby download) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 hehe dik za odpoved to sem nevedel, ja myslel jakej je rozdil oproti tomu 9660 ovladaci Musim se priklonit k Johnovi, taky me zajima rozdil mezi m33 a 9660 ovladaci... Ja jen, ze pouzivam oba dva (dle nalady). A ani jeden z nich NEVYZADUJE UMD v mechanice UMD... tudiz v tomhle rozdil teda nevidim, jak pise Alien Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 me to taky dela :( tak sem tu hru radsi smazal(asi blby download) uz jsem to vyresil, download blby nebyl, proste staci zmenit ovladac UMD a slape to v klidu - ovladac zmenis stisknutim select v menu a nebo v recovery menu, zabere to cca 5 vterin :) Musim se priklonit k Johnovi, taky me zajima rozdil mezi m33 a 9660 ovladaci...Ja jen, ze pouzivam oba dva (dle nalady). A ani jeden z nich NEVYZADUJE UMD v mechanice UMD... tudiz v tomhle rozdil teda nevidim, jak pise Alien no asi bude rozdil v kompatibilite her, ktery bez umd muzes spustit, oba dva ovladace umi asi vetsinu her, ale v pripade 9660 jsem narazil prave u Drivera, kterej se pokazde seknul v tom samym bode mapy a PSP slo pak jen vypnout, s M33 ovladacem hra slapala jak ma, takze priste az se mi nejaka hra nekde kousne, prvni co udelam - zmenim ovladac z M33 na 9660 a jestli ani to nepomuze, dam tam default a zapnu hru s UMD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 uz jsem to vyresil, download blby nebyl, proste staci zmenit ovladac UMD a slape to v klidu - ovladac zmenis stisknutim select v menu a nebo v recovery menu, zabere to cca 5 vterin :) diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.