metrix.m Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 pls nevíte proč mi PSP nenalezne jednu hru? je to Field Commander a ma příponu cso ... už jsem několik her hazel do psp ale to je jediny problém který jsem zatím měl (na PSP jsem už hrál iso i cso) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Tu priponu cdo prepis na cso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Chyba :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 třeba fakt myslel cdo,koukám že to už i jednou upravoval tak by si všiml ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Dík žes mi dal za pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Je sry já sem to nedočet celý... f poho.. A sry... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 To neva dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Březen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 sry to byl překlep tak nevíte co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 sry to byl překlep tak nevíte co s tím?tak to zkus jedině asi stáhnout znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milhause Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 u souboru skrať název třeba jen na FC.cso, to jak popisuješ mě to dělalo přes DEVHOOK, byl tam původně nějakej strašnej název souboru a nechtělo ho zobrazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Březen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 u souboru skrať název třeba jen na FC.cso, to jak popisuješ mě to dělalo přes DEVHOOK, byl tam původně nějakej strašnej název souboru a nechtělo ho zobrazit. no popsané to mám tak a stejně nefičí Field Commander.cso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milhause Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 tak ten nazev zkrat, nebo mas blbou verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
metrix.m
pls nevíte proč mi PSP nenalezne jednu hru? je to Field Commander a ma příponu cso ... už jsem několik her hazel do psp ale to je jediny problém který jsem zatím měl (na PSP jsem už hrál iso i cso)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts