metrix.m Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 pls nevíte proč mi PSP nenalezne jednu hru? je to Field Commander a ma příponu cso ... už jsem několik her hazel do psp ale to je jediny problém který jsem zatím měl (na PSP jsem už hrál iso i cso) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marley Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Tu priponu cdo prepis na cso Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dolik Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Chyba :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LukDM Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 třeba fakt myslel cdo,koukám že to už i jednou upravoval tak by si všiml ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marley Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Dík žes mi dal za pravdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dolik Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Je sry já sem to nedočet celý... f poho.. A sry... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marley Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 To neva dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 metrix.m Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 sry to byl překlep tak nevíte co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LukDM Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 sry to byl překlep tak nevíte co s tím?tak to zkus jedině asi stáhnout znova Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Milhause Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 u souboru skrať název třeba jen na FC.cso, to jak popisuješ mě to dělalo přes DEVHOOK, byl tam původně nějakej strašnej název souboru a nechtělo ho zobrazit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 metrix.m Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 u souboru skrať název třeba jen na FC.cso, to jak popisuješ mě to dělalo přes DEVHOOK, byl tam původně nějakej strašnej název souboru a nechtělo ho zobrazit. no popsané to mám tak a stejně nefičí Field Commander.cso Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Milhause Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 tak ten nazev zkrat, nebo mas blbou verzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
metrix.m
pls nevíte proč mi PSP nenalezne jednu hru? je to Field Commander a ma příponu cso ... už jsem několik her hazel do psp ale to je jediny problém který jsem zatím měl (na PSP jsem už hrál iso i cso)
11 answers to this question
Recommended Posts