metrix.m Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2007 pls nevíte proč mi PSP nenalezne jednu hru? je to Field Commander a ma příponu cso ... už jsem několik her hazel do psp ale to je jediny problém který jsem zatím měl (na PSP jsem už hrál iso i cso)
0 LukDM Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2007 třeba fakt myslel cdo,koukám že to už i jednou upravoval tak by si všiml ne?
0 Dolik Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2007 Je sry já sem to nedočet celý... f poho.. A sry... :lol:
0 metrix.m Odesláno Březen 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 sry to byl překlep tak nevíte co s tím?
0 LukDM Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 sry to byl překlep tak nevíte co s tím?tak to zkus jedině asi stáhnout znova
0 Milhause Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2007 u souboru skrať název třeba jen na FC.cso, to jak popisuješ mě to dělalo přes DEVHOOK, byl tam původně nějakej strašnej název souboru a nechtělo ho zobrazit.
0 metrix.m Odesláno Březen 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Březen 6, 2007 u souboru skrať název třeba jen na FC.cso, to jak popisuješ mě to dělalo přes DEVHOOK, byl tam původně nějakej strašnej název souboru a nechtělo ho zobrazit. no popsané to mám tak a stejně nefičí Field Commander.cso
0 Milhause Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2007 tak ten nazev zkrat, nebo mas blbou verzi
Otázka
metrix.m
pls nevíte proč mi PSP nenalezne jednu hru? je to Field Commander a ma příponu cso ... už jsem několik her hazel do psp ale to je jediny problém který jsem zatím měl (na PSP jsem už hrál iso i cso)
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts