m3. Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 strasne rad bych se s vama podelil o zazitky z uzivani PSP Wxp ale pekde ma to jebe stahl sem si to jak je to tu na 1 strance ten odkaz rozbalim archiv tam je nejakejch 5 slozek + index.htm to vsechno nakopiruju na root najedu do netu na PSP dam file:/... a napise mi to the connect cannot be displayed ... poradte mi prosíím nekdoo já ci taky windowsy na PSP :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 a mas presne napsanou adresu ? me to funguje jina ja to mam ulozeny v PSP/COMMON/pspWxp ale na rootu by to melo taky fungovat musis napsat v mym pripade file:/psp/common/pspwxp/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 jazne už to mam já sem to nejdriv blbě pochopil jak to tam mam nakopirovat nekde tu sem cetl rozbalit a obsah složky dát na root ale přitom mi bylo divny když pak do adresy zadavate adresu jak se dostat k tem Win je pspwinxp/index.htm (obsah mojho zipu bylo asi tech 5 slozek + index a tak to stacilo vsetko hodit do PSPWINXP a šlape to :) mam radost :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ted uz musim odejit ale mam jeste otazku obcas tam zapnu nakou aplikaci v tech W a nevim jak ji vypnout tak pokazde poustim w znovu .... ale nedela to u vseho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamer Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 to nevim čim by to mohlo bejt, ale mě to dělá taky. A navíc ta adresa už nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 NOOOO VYPADÁ TO DOBŘE ale to tam jako nahraju místo firemwaru psp???nebo to je nějaká aplikace dík za odpověď o DVA radky nahore.. By teken " no pokud vím tak to ani není program ale flash animace kterou zkoukneš ve web brosweru " :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 nechapem ako moze mat opic o takejto hovadine 257 prispevkov :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 nechapem ako moze mat opic o takejto hovadine 257 prispevkov :lol: díky tomu že tu je takových blbých příspěvků jako je ten tvůj a můj:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 díky tomu že tu je takových blbých příspěvků jako je ten tvůj a můj:D presne divam se do psp pokec a "windows do psp" zobrazení pres 6600 :D prispevku pres 250 :D uplne cumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 No protže si každý myslí že je to plnohodnotný operační systém ne?Proto asi tolik zobrazení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 používám vista theme ne xp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drifterx Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 jak se dostanu z internetu (v těch windowsoach) ven když to mam na cely obrazovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 ahokj.. mohu poprosit o odkaz na stažení toho xp do psp? žadny z odkazu zde nefunguje děkuju:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 hm tak sem to nainstaloval..ale jako pořez net mi to vubec nenašlo..a ani smazat to z psp nejde.. no takže je to hovadina.. jak to z psp dostanu??? a dejte sem prosím odkaz na visty! ale na ty co opravdu fungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 chtelo by to ceskej navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 chtelo by to ceskej navod lol.. jestli tomu nerozumis, tak by to nechtelo ceskej navod, ale to, aby jsis nekam zasel (takovy ten ustav... rozumis mi ? ..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 a jak si tam ty windovsi nahraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 google.com...tam je vsecko...a spousti se prees Browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 neni to tady na foru nakej link je to jako xbm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 nevim co myslistim XBM ale je to tak,ze na kartu si nahrajes urcoty souboty v Browseru zadas cest a pak jen X...No a pak rozjizdis flash xp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nest Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 No a co rikate na ten Encore portal je to prej jako WV 4.00 predelavka a taky to vypada dobre nemate s tim nekdo zkusenost? Co to ma navic, nebo v cem to je horsi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 me to nejak nejde stahnout,odeslete pls nekdo odkazna jinej download?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Tady sem nasel nakej jinej...;)http://dl.qj.net/BJK-Windows-XP-Portal-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15989/catid/151 naky sem driv taky stahoval ty xp portaly ae je to o nicem...existujou tuny aplikaci s kalkulackou atd...pokud mas ovsem ofiko fw tak to pak jo...;) A pokud jde o ten download tak se nediv kdyz je to topik z "25.04.2006"...;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 tjn,taky prave sem potreboval ten new :D a jinak dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 no,tak ted mam stazenej ten portal ale poradi nekdo jak ho do psp soupnout? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.