xzibit Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 a k čemu to vubec je jen to pustim a nic do game nebo game150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Jeeee,normalak tu slozku/y hodis na root a pak v webbrowseru napises: file:/*nazev nebo cesta k souboru*a pak budto .htm nebo .html a uz jedes ale jinak je to kravina:roll:(myslim tyhle widle) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 zajímavý.. ale myslím, že to je leda tak k tomu abych machřil před kámošema s tím, že mám v PSP win XP:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Jeeee,normalak tu slozku/y hodis na root a pak v webbrowseru napises: file:/*nazev nebo cesta k souboru*a pak budto .htm nebo .html a uz jedes ale jinak je to kravina:roll:(myslim tyhle widle) ??..nechapu.. ten file:/ mam napsat jako kam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 ??..nechapu.. ten file:/ mam napsat jako kam ? Spust webbrowser v PSP,pak do toho jak pises URL(tedka nevim jak se tomu rika) napises "file:/ a cestu nebo soubor"-napr: file:/index.html (jeste dodam ze jestli to budes chtit pouzivat casto tak si to jeste bookmarkni;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 a jak zjistim jakou mam tu cestu k souboru?? sem nak zmatenej ×D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 a jak zjistim jakou mam tu cestu k souboru?? sem nak zmatenej ×D No podle toho kam si ho nakopiroval z PC do PSP...tak tam asi bude nee???:D:roll::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 jj,uz vim,byl sem z toho nak zmatenej,mi to nedoslo :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 me to napise canot b displayed nebo jak..poradte plss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataspatas Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 a do ktereho rooto tam jsou dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 tak me napada pouzivate nekdo ty portaly? já sem mel kdysi Wxp ale uz sou dávno smazaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataspatas Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 tak mi to pise to co ZIDIEL pls radte!!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataspatas Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 me to napise canot b displayed nebo jak..poradte plss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 OMG jak muzete o takovy hovadine kecat tak dlouho a jeste tak dmntne???:roll::lol: Kdyz ti to napise Content cannot be displayed tak bud nemate aktivovany "Flash player" a nebo ste blbe zadaly adresu k souboru!!! OMG nemam na to udelat návod???!!!:lol:pro takovy ty psychicky zaostalejsi!:roll::lol: Zidiel:se vubec divim ze si si sem dal odeslat novy prispevek a ze si vubec zapnul PSP:lol::lol:EDIT: Zidiel a sataspas- naucte se pouzivat tlacitko "EDIT" to je takovy tlacitko tady vlevo dole jen u tveho prispevku s takovejma nuzkama a je tam napsano: "Edit" -bez tech uvozovek! a mas ho tam jen ty protoze ty muzes editovat pouze svoje prispevky a ne nikoho jineho!!!:dozey::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf26 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 ................................ sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Omlouvám se za obnovování topicu, ale chtěl jsem si ty XPčka stáhnout, a ta adresa nefunguje! Nevíte odkud by se to dalo stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Omlouvám se za obnovování topicu, ale chtěl jsem si ty XPčka stáhnout, a ta adresa nefunguje! Nevíte odkud by se to dalo stáhnout? na dl.qj.net ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 podle me je to k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svistko Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 No taky mám problém že mi to nejde stáhnout!... nemate nekdo jiný link? Pls =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 A co treba takhle hledat.. http://dl.qj.net/index.php?pg=19&src=windows+xp&catid=106&go.x=0&go.y=0 http://dl.qj.net/index.php?pg=19&src=windows&catid=106&go.x=0&go.y=0 + samozrejme google.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Je to zajimave,to jo,ale k hovnu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Tak to uz je moc :D uz 296 prispevkov do uplne trapnej flashovej blbosti :D Furt a furt sa to obnovuje :D Mohli by ste to uz prosim locknut :dozey: snad kazdy mesiac sa to znova a znova obnovuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralyk Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Nejhorsi ze hodne lidem nedojde ze to s os/kernelem windows nema vubec nic spolecnyho... To je zas nakej trapnej shell nebo flash... Sem uz videl aj ubuntu ale zas to byl jen shell.. Jediny co bylo pravy byla bud emulace pres Bochs nebo uCLinux port. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkaz Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Lidi pls uploadnete to jeste nekdo nemuzu to odnikud stáhnout. Zkoušel jsem to vygooglit, ale neim bojim se, abych neměl špatnou verzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkaz Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 nj lidi je to uplne super ale :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.