Guest Anonymous Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 a jak to pak odinstalnout? Smazes to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 Tak sem to zkusil je to hustyy skoda ze ted musim svy PSP reklamovat to by se ve skole posrali :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 Docela zajimavy :)) Zkusil sem to....a jsem mile prekvapen.....bohuzel jsem zatim majitel 32 MB karty a nemuzu si nechat sebrane 10 MB :) ...ale 1 GB je na ceste....pokud se to bude postem casu nejak inovovat... o novy aplikace atd....super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 A jak s tema aplikacema??? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 Hej hoši brutus!se povedlo-fakt super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 me tonejde ani stahnout :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 me tonejde ani stahnout :evil: http://rapidshare.de/files/18919664/_savefile_060423125640_pspWxp101.zip.html Tady to máš :) RAPID ti snad pujde... BTW: Rozjel to někdo na 1.50? :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 vážení tak jsem to stáhnul,ale jsem v pasti - nevím kde to je - jsem starý chuj alama lamovská,ale napište prosím co mám dělat a kde to mám(polopatě)moc dikes a nezlobte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 vážení tak jsem to stáhnul,ale jsem v pasti - nevím kde to je - jsem starý chuj alama lamovská,ale napište prosím co mám dělat a kde to mám(polopatě)moc dikes a nezlobte se když otevřeš internetový prohlížeč tak to tam někde máš.. podívej se na předchí příspěvky :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 tak uz ho mam v Bookmarks frajera :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Duben 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2006 Tak toto musim vyskusat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2006 Doporucuju je to mazec :twisted: :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2006 do pytle,tak jsem to nakonec dokázal!!!!No je to teda pořádnej mazec!!!!Ale nejvíc mě těší že jsem nato fakt přišel!!! :oops: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2006 Tak uz to mam tiez vyskusane a je to fakt paradne :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest grYn_goo Odesláno Duben 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2006 its goood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2006 Jaky vsechny aplikace tam jdou a jsou at vime jestli ma cenu upgradovat na 2.0 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 Doporučuju.......odzkoušeno na firmware 2.70 fakt je to super a nic za to nedáte.......jede to bez problémů! A není to HOMEBREW (pro ty poctivější) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Květen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2006 Eh, to je sice zajmavý, ale uvědomujete si, že jste dobrovolně předělaly PSP na Xbox? :-D Tuhle plastiku moje PSP radši nikdy nepodstoupí...Lol (nechci, aby mi pořád padalo, a sekalo se... :-D).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2006 Eh, to je sice zajmavý, ale uvědomujete si, že jste dobrovolně předělaly PSP na Xbox? :-D Tuhle plastiku moje PSP radši nikdy nepodstoupí...Lol (nechci, aby mi pořád padalo, a sekalo se... :-D)....Risk je zisk ale ja to radsej tiez nepodstupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2006 Eh, to je sice zajmavý, ale uvědomujete si, že jste dobrovolně předělaly PSP na Xbox? :-D Tuhle plastiku moje PSP radši nikdy nepodstoupí...Lol (nechci, aby mi pořád padalo, a sekalo se... :-D)....Risk je zisk ale ja to radsej tiez nepodstupim.hlavne ze paris isa co? :lol:PS: nemas co zkazit..je to jenom jakasi webova stranka(neco na ten zpusob) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2006 Eh, to je sice zajmavý, ale uvědomujete si, že jste dobrovolně předělaly PSP na Xbox? :-D Tuhle plastiku moje PSP radši nikdy nepodstoupí...Lol (nechci, aby mi pořád padalo, a sekalo se... :-D)....Risk je zisk ale ja to radsej tiez nepodstupim.hlavne ze paris isa co? :lol:PS: nemas co zkazit..je to jenom jakasi webova stranka(neco na ten zpusob) Aha tak som si to odzaciatku neprecital poriadne ale isa su isa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Květen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2006 Hey tak to je hustý! Je to fakt řežba! A jede to i na fw 2.70 (no ale to je jasné :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Květen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2006 je to dost dobrý, to všechna čest.. teda opravdu hlavně žasnu co se všechno nedá udělat v HTML.. klobouk dolů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 ME to nejede nemohlo by mi to poslat pres mail muj email je holecek123@seznam.cz Prosim prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 Jo tak já jsem vůbec nepochopil,co to po mně na těch stránkách vlastně chtějí :cry: .V tomhle jsem fakt super lama a asi jsem se měl přihlásit do kurzu angličtiny :oops: Asi mám smůlu a nikdy se nedovím,co všichni tak opěvují. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.