fuckp Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 Nj betaverze ale muzete si na te strance stahnout i nizsi verzi a tam temer vsechno jde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 helejte kam mam dat ty soubory v tom uplne prvnim windows xpcku mam tam sami prohlizece a nevim kam s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 v prvnim? No to mas jedno kam tu slozku pspwxp das (nebo jak se to menuje) hlavne tam potom musis zadat tu cestu, treba file:/PSP/pspWxp/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 Sakra, ta verze 3.00 je fakt cool!Jsem zvedavej na to PSPTunes, a i kdyz je to jen BETA tak je to fakt dobry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 Jake PSPtunes? to sem slysel neco podobneho s FW 3.0 nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 jj psptunes, ale neni to dodelany, ale az to bude, to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2006 Heh, jde vám u toho budíku zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2006 Tam je i budik? Mazec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2006 Tam je i budik? Mazec :DJJ je akorat mi u toho nejde zvuk :roll: jen to sviti a blika :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2006 Tam je i budik? Mazec :DJJ je akorat mi u toho nejde zvuk :roll: jen to sviti a blika :( aha nj potrebuje to jeste doladit :/ Ale az to bude hotovy tak to bude fakt namazany, uz se tesim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2006 btw. obsahuji ty xp vubec nejaky zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2006 nj zatim ne :D treba v te v 3.00 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 jo v te beta verzi je zvuk sem slysel tu uvodni ukazku jak je u Windowsu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 JJ, nevim cim to je ale po te co jsem upgradoval na 2.80 mam ve Windows XP i zvuk!Tzn. ze me dokonce budi i budik!Fakt pecka!btw. ten budik je v aplikacich v digital clock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 jj uz to vidim, super! :) nj jak sem upgratoval tak se da spustit par aplikaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinogsi Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 Tady ho máte i s internetem explorerem ...faká super .Nevím jak dát link do kodu tak prominte ju... http://www.download.com/3001-7242_4-10539062.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 no super az na to ze je to stara verze :roll: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinogsi Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 :D a nová s internetem je kde?:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 Mám stím menší problem spustím to ale nejde my hejbat s kurzorem nevite jak jsem ještě lamka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 Mám stím menší problem spustím to ale nejde my hejbat s kurzorem nevite jak jsem ještě lamka :DHeh, a delas to analogem? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 WTF? Co to je jakym analogem?Pane bože :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 WTF? Co to je jakym analogem?Pane bože :-DHurá Kolumbus objevil Ameriku! :lol: Tagze ti to teda uz facha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 nn newim kde co je analog :-D fakt sory mám PSP dva dny :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 nn newim kde co je analog :-D fakt sory mám PSP dva dny :-D :lol: Analog je to kolecko pod sipkama co vypada jako reprak :wink: :lol: zkus snim hejbat :lol: ty voe, tak to sem jeste nezral :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 Ty vole hej zázrak ja myslel že to je reprák :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.