Kořas Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 Ty vole hej zázrak ja myslel že to je reprák :-DHih, ja kdyz sem dostal PSP tak sem si to myslel taky :lol: ale hned jsem na to prisel :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 Tak dik za radu fakt bych neřekl že je to analog myslel jsme si že je to fakt reprák jsem di právě říkal čím ovladají tu myš :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 co mate z toho taky nez sem PSP drzel v ruce sem myslel ze je to reprak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 No ja myslel ze je to mikrofon no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2006 2Lost: uz to nehul chlapce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Kde je tam ten budik, ja ho nikde nevidim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Kde je tam ten budik, ja ho nikde nevidim :-(Musis mit verzi 3.00 a pak v aplications si spustis Digital Clock a tam pod hodinama je budik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Kde je ke stažení ta varze 3.00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Na tech jejich strankach je jenom 2.01, novejsi sem nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 a ten odkaz co je tu na nejaky to forum ze je tam ta beta verze 3.0 nefunguje, nemuzete to nekdo nekam upnout?PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Jaj tak uz sem to rozchodil, uz je tam nova 3.1 verze. http://blazebyte.myfreeforum.org/ftopic292.php&highlight= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Jaj tak uz sem to rozchodil, uz je tam nova 3.1 verze. http://blazebyte.myfreeforum.org/ftopic292.php&highlight= Fakt mazec, je tam prihlasovaci heslo, a ten text editor je jak word!a MUZE SE UKLADAT A NAHRAVAT TEXT, TUCNE PISMO ATD! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 hey mazec vypada to hrube 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Du to skusit ještě něco nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Tak jsem to ted vyzkoušel ale některé věci my vubec nejdou newim proč jako by to s pulky nebylo funkční stalo se vám to taky někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Tak jsem to ted vyzkoušel ale některé věci my vubec nejdou newim proč jako by to s pulky nebylo funkční stalo se vám to taky někomu?JJ, je to hodne nedodelany :wink: musime jeste chvili pockat :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Koukl jsem ted je to beta verze snad bude good ted jsem si stáhl 3.00 taky pěkná :-) doufám že by mohli udělat nějaký ICQ java script nebo tak bylop by dobre :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Kořas ty máš aktivovany flash?Jak sis ho aktivoval po mě to chce připojení k netu jde to nějak obejít? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Hele poradite mi co kam nakopírovat? Dík třeba na ICQ 341-653-026 díkes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Kořas ty máš aktivovany flash?Jak sis ho aktivoval po mě to chce připojení k netu jde to nějak obejít? :-( musis jenm pres net :( a jinak me nejde cosi nastavit v tom novem pozadi newim cim to je... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Kořas ty máš aktivovany flash?Jak sis ho aktivoval po mě to chce připojení k netu jde to nějak obejít? :-( musis jenm pres net :( a jinak me nejde cosi nastavit v tom novem pozadi newim cim to je... :roll: JJ jde to jen pres net, udelal sem to tak ze sem coural po meste a nasel free sit a hned vsechno aktivoval :lol: btw. to pozadi je bug napravi to v dalsi verzi :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Ok skusím to někde tady ve městě ale newim :-( ale v Praze snad něco bude :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 ale v Praze snad něco bude :-D :lol: tak to je jasny, ale musis to delat poradne, free wi-fi maj vetsinou mensi dosah nez zabezpeceny :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 ja ho mam hned naproti v baraku to maj vietnamci za oknem, chytam to s postele :P :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 ja ho mam hned naproti v baraku to maj vietnamci za oknem, chytam to s postele :P :mrgreen:ty voe to ma nekdo stesti :evil: :x ale preju ti to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.