Guest Anonymous Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 ja ho mam hned naproti v baraku to maj vietnamci za oknem, chytam to s postele :P :mrgreen:ty voe to ma nekdo stesti :evil: :x ale preju ti to :) Ja ne :twisted: Muhehehehe buhehe :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Dik :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 Jaj tak uz sem to rozchodil, uz je tam nova 3.1 verze. http://blazebyte.myfreeforum.org/ftopic292.php&highlight= pise me to poskozeny archyv , neotevru to ani v raru ani v zipu ... :( cim to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 No tak uz je tam nova verze :P pspWxp 3.2 Flash Beta PUBLIC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 No tak uz je tam nova verze :P pspWxp 3.2 Flash Beta PUBLIC :)Heh, nejde mi to rozbalit, nemohl by mi to nekdo poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 na ICQ ti ji kdyztak poslu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 na ICQ ti ji kdyztak poslu :wink:Dik za poslani, nevite jak se pouziva to PSP Tumes?Kam dat ty pisnicky co chci poslouchat? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 nevim zkus to nekde v help najit, taky se looknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 na ICQ ti ji kdyztak poslu :wink:Dik za poslani, nevite jak se pouziva to PSP Tumes?Kam dat ty pisnicky co chci poslouchat? :roll: do te slozky ale ono to stejne nejak nejde :? chtelo by to novou verzi ktera to umi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 na ICQ ti ji kdyztak poslu :wink:Dik za poslani, nevite jak se pouziva to PSP Tumes?Kam dat ty pisnicky co chci poslouchat? :roll: do te slozky ale ono to stejne nejak nejde :? chtelo by to novou verzi ktera to umi :D nj jeste je tam hodne bugu ale to se casem opravi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 No tak uz je tam nova verze :P pspWxp 3.2 Flash Beta PUBLIC :)Heh, nejde mi to rozbalit, nemohl by mi to nekdo poslat? nema uz nekdo funkcni link? rad bych to vyzkousel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 No tak uz je tam nova verze :P pspWxp 3.2 Flash Beta PUBLIC :)Heh, nejde mi to rozbalit, nemohl by mi to nekdo poslat? nema uz nekdo funkcni link? rad bych to vyzkousel... tu ;) http://pspwxp.jetpage.biz/download_pspwxp32beta.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 me nejde zadna verze..:( vsecko udelam a pri uvodni obrazovce se to zasekne a prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 me nejde zadna verze..:( vsecko udelam a pri uvodni obrazovce se to zasekne a prd... Vsechny verze pri uvodni obrazovce? tak to fakt nevim, mozna je to fw-erem :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 aaa sorry! uz vim! sem lama kdybych si poradne precet readme, tak bych nelamil....musi se nastavit display mode no..sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 aaa sorry! uz vim! sem lama kdybych si poradne precet readme, tak bych nelamil....musi se nastavit display mode no..sry :lol: nj ctime je od toho aby se cetlo, ale to uz je jedno, chyby delaj cloveka (teda spis Sony :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 aaa sorry! uz vim! sem lama kdybych si poradne precet readme, tak bych nelamil....musi se nastavit display mode no..sry vcera se me stalo to sami :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 No je to fakt super, konečně se mi povedlo sprovoznit ten flashplayer, takže mi šlapou všechny aplikace, akorát mi to u některejch her píše "not enough memory" nevíte co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 malo pamete..no proste tie nespustis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 malo pamete..no proste tie nespustisTo je blbost, přece kdyby to nešlo spustit, tak by to tam snad nedávali, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 jde to spustit ale TOBE to nejde spustit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 jde to spustit ale TOBE to nejde spustit :)Me taky nejaky veci nejdou :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 no nevim me to jede vsechno v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 Me treba nejdou Solitare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.