Osmen Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 me treba jo :) ale je pravda ze vsechny hry jsem tay nezkousel takze me treba nejede zase neco jinyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 Už mi to funguje, ale nesmim to pouštět přes ty Xp, když zadam adresu toho souboru přímo do browseru tak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 podarilo se mi to stahnout, ale pak mi to nejak nechce se rozjet, muze prosim nekdo poradit??? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2006 Nemůžeš to trochu upřesnit? Nejde to spustit vůbec nebo jenom trochu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Září 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2006 podarilo se mi to stahnout, ale pak mi to nejak nechce se rozjet, muze prosim nekdo poradit??? :( nastavil si display mod? to byla chybu u me..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2006 podarilo se mi to stahnout, ale pak mi to nejak nechce se rozjet, muze prosim nekdo poradit??? :( nastavil si display mod? to byla chybu u me..;) nenastavil. A na co to mam nastavit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2006 Nemůžeš to trochu upřesnit? Nejde to spustit vůbec nebo jenom trochu? nakopiruju to do PSP, pak v tom internet browseru napisu tu adresu a ono nic... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2006 Nemůžeš to trochu upřesnit? Nejde to spustit vůbec nebo jenom trochu? nakopiruju to do PSP, pak v tom internet browseru napisu tu adresu a ono nic... :roll: A píšeš tu adresu správně? V bookmarkách by si jí měl mít uloženou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 Napsal sem ji presne dle toho, jak to stalo v textaku.... Ale stejne diky za rady, ale po tech nezdarech na ty Xp prozatim hazim bobek... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 A máš tam aktivovanej ten flash player? To by mohlo bejt taky tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 podarilo se mi to stahnout, ale pak mi to nejak nechce se rozjet, muze prosim nekdo poradit??? :( nastavil si display mod? to byla chybu u me..;) nenastavil. A na co to mam nastavit?? mas to podrobne popsany v readme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 A je tam nova verze :lol: http://blazebyte.myfreeforum.org/ftopic395.php&highlight= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 co musím ještě nastavit když se mi tam ukázalo "The content connot be displayed" pls jsem na to lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Možná už to tu bylo, ale nechtělo se mi to celé číst Pojede to i na 3.30 když nemám custom firmware? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 co musím ještě nastavit když se mi tam ukázalo "The content connot be displayed" pls jsem na to lama Nejspis nemas povoleny flash, takze jestli mas cfw (vidim ze mas :)) tak v recovery hod Enable flash player ;) Možná už to tu bylo, ale nechtělo se mi to celé čístPojede to i na 3.30 když nemám custom firmware? :? proc by to nemelo jit? na 3.30 je internet browser, takze pokud mas povoleny flash tak ti to pojede ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 wow tak hned to jdu stahovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 :( nejde me to stahnout :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 zkus tady http://pspwxp.110mb.com/downloads.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 ...hele jak to tedqa mam sputit a pojede to kdyz nemam jak s e pripojit na wifi..?...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 to taky vubec nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 ...nevite nekdo....plssss poradte....;):lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 pripojenej vubec nemusis byt,jen zadas tu adresu a pobezi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 takze: 1)stáhnu 2)rozbalim 3)nakopiruju na root 4)otevru prohlizec 5)zadam file:/.... 6) a je to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 jj tak jsem to udelal ja a bezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 skoda jen, ze to jde tak pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.