Loric Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 a zkama si to stáhl... a co mám v prohlížeči zadat aby to jelo (přesně prosím :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 stahni - http://pspwxp.110mb.com/downloads.htm zadej do prohlizece psp file:/pspwxp36/index.htm sorry za code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 no ale já tam žádnou složku pspwxp36 nemám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 tak si ji tam udelej a vse to tam nahaz neee?!?!?!?!??!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 ááá už to jede... sem ji akorát vytvořil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 cusik mam dotaz ja sem to stahl a je to windous vista a rozbalil sem to ale ja tam mam asi 6 ikon a nevim kam to mam vse na kopnout tech vsech 6 ikon dik za odpoved se omlouvam ze to nevim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 netusim co myslis ,vista jsem taky si dal do psp a je to uplne stejny akorat jina adresa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 ...no lae kdyz to udelam to chce new connection co mam dat tam...?...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 az ti to vyskoci tak dej O , troj., zadej adresu file:/..... a snad uz tam budes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 no ja to rozbalil a mam tam ikony apps games images system user index.htm anevim co kam mam dat dik za radu a pls nakej navod dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 ...haureka diky moc za pomoc....uz se to nacita akorat taky vam to trva tak dlouho...?:.:roll: EDIT...me uz se to nacita tak aspon deste minut aje tam napsany loadingpspwxp...please wait while pspWxp loads interface...jakoze furt je to cerny..:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 vytvor si slozku na rootu (nezev pspwxp nebo pspwvista) vsechno to tam nahrej, bez do prohlizece psp a zadej adresu file (file:/pspwxp36/index.htm - XP, file:/pspwvista/index.htm - vista) jj trvato dost dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 krutyy asi jdu do toho... ja zapomel ze nemam wifi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 na co???? wi-fi??? mrkni z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 me to tet pise the content cannot be displayed co to je pls flash us mam aktivovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 ....:D....ja sem to nechal asi 2 hodiny spoustet a nic...tak asi neco delam spatne...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 me to tet pise the content cannot be displayed co to je pls flash us mam aktivovanej mas spatne napsanoy file:/......(nazev te slozky se soubory) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 ....:D....ja sem to nechal asi 2 hodiny spoustet a nic...tak asi neco delam spatne...:D no nekde bude asi chyba,hledej smudlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 nevíte proč mi tam nejde spustit malování? sel tady viděl že to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 prosím mohl by mě to někdo poslat moooooc prosíím nejde mě to nikde stáhnout proooossííímm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojcek Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 Tak to mám taky!!! Opravdu lahůdka největšího kalibru ....win vista v PSP...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 rozchodí te na tom i normal veci od MS (Word, Excel...)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 rozchodí te na tom i normal veci od MS (Word, Excel...)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Ne neni tam zadnej emulator EXEacu... Takze smula :) A navic je to jen pres internetovy prohlizec...v 95 bys TEORETicky spise neco mohl rozchodit.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion(LS) Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Cau lidi, nahodou sem nasel tohle forum. Mam problem se zobrazenim na PSP. Ma to stazeny z http://pspwxp.110mb.com/downloads.htm a mam mimo jiny posledni update PSPcka na 3.51, kdyz to pustim tak mi normalne najede jako plocha windows i muzu otevrit start ale ty nabidky se mi nezobrazej dobre. Mam je vsechny namackany u levy strany. A kdyz pustim nakou tu aplikaci tak se to taky smrskne k levy strane a jeste je pres to sedej ctverec ze to nejde pouzit. Akorat na pravo nahore muzu dat maximalizovat a to se to pusti na celej display. Nevite nekdo co s tim, aby to nebylo smrskli k jedny strane a normalne se to zobrazovalo? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.