Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PsP Fallout

Fashion02

Recommended Posts

Sim3to ty si asi fallout nehral xD. Niekde tu bol topic s pokusom o port Falloutu pre psp, niektori stastlivci to aj spustili, ale nie je to nic hratelne. A izometricke tahove postapokalypticke rpg na psp nie je. Tahovy system najdes vo viacerych rpg, ale nemyslim ze sa da hovorit o podobnosti s Falloutom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sim3to ty si asi fallout nehral xD. Niekde tu bol topic s pokusom o port Falloutu pre psp, niektori stastlivci to aj spustili, ale nie je to nic hratelne. A izometricke tahove postapokalypticke rpg na psp nie je. Tahovy system najdes vo viacerych rpg, ale nemyslim ze sa da hovorit o podobnosti s Falloutom.

Ano nehral, akorat jsem 2x dohral fallout 3....

Samozrejme ze nic tak podobneho na PSP neni, ale rict ne neni? Beru ostatni dobry RPG....

Odkaz ke komentáři

:offtopic: :lol: :D To sem fakt nepatří. Já to eště nedohrál já se dostal jen k takový soše ae teď nwm jak se to menuje pač já to hrál málo pak sem si stáhl wrestling a pak jiný hry a na Goda sem zapoměl. Asi se k němu vrátim :D

Sry za :offtopic:

Odkaz ke komentáři

Nic jako fallout na psp neznám a pro toho, kdo tu psal, že dohrál fallouta 3 dvakrát jako odpověd jestli ho někdy hrál, tak fallout 3 a ostatní fallouty jsou dost velkej rozdíl a pokud autor topiku hledá něco jako fallout 2, tak to bohužel na psp vůbec není, jediný co se podařilo bylo spustit fallouta 1 přes dosbox, ale je to nehratelný.

Odkaz ke komentáři

Ano nehral, akorat jsem 2x dohral fallout 3....

Samozrejme ze nic tak podobneho na PSP neni, ale rict ne neni? Beru ostatni dobry RPG....

Tak Dekuji vsem co tu psaly ja sem se nak nedostal na PC abych odpovedel,sry :D

Za 1.Gow neni RPG

Za 2.PoP neni RPG

To uz sem hral,ale ja hledal neco jako to Fallout,popripade diablo atd...vite co...mno ale dik no :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu