Fashion02 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Ahojte,jednoducha otazka:Je neco jako Fallout na PsP? dik :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 GOW / prince of persia atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Sim3to ty si asi fallout nehral xD. Niekde tu bol topic s pokusom o port Falloutu pre psp, niektori stastlivci to aj spustili, ale nie je to nic hratelne. A izometricke tahove postapokalypticke rpg na psp nie je. Tahovy system najdes vo viacerych rpg, ale nemyslim ze sa da hovorit o podobnosti s Falloutom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Sim3to ty si asi fallout nehral xD. Niekde tu bol topic s pokusom o port Falloutu pre psp, niektori stastlivci to aj spustili, ale nie je to nic hratelne. A izometricke tahove postapokalypticke rpg na psp nie je. Tahovy system najdes vo viacerych rpg, ale nemyslim ze sa da hovorit o podobnosti s Falloutom. Ano nehral, akorat jsem 2x dohral fallout 3.... Samozrejme ze nic tak podobneho na PSP neni, ale rict ne neni? Beru ostatni dobry RPG.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 God of war:Chains of Olympus- doporučuji..Jedna hra na PSP co mě za ty 2 dny nejvíce chytla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 JJ God of war je super! Určo zkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 V GOW jsem se zasekl u takového velkého koňe jmenuje se EUROS,the east wind... Dostanete se k němu po takových 2 obrovských zasouvacích schodech.PLS poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Tohle sem nepatří al budiž. Musíš zajít pod ty schody tuším ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Tohle sem nepatří al budiž. Musíš zajít pod ty schody tuším ;) A jak se tam dostanu?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Tam někde zboku nebo zanima by měla bejt mezera ne? edit: Citace z jednoho topicu od uživatele sadet: jak vysunes ty schody,tak po leve strane z boku dole u tech schodu je takova mistnost ale musis to stihnout nez se ty schody zase zadelaj a pak uz pokracujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 dÍKY MOC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 :offtopic: :lol: :D To sem fakt nepatří. Já to eště nedohrál já se dostal jen k takový soše ae teď nwm jak se to menuje pač já to hrál málo pak sem si stáhl wrestling a pak jiný hry a na Goda sem zapoměl. Asi se k němu vrátim :D Sry za :offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Nic jako fallout na psp neznám a pro toho, kdo tu psal, že dohrál fallouta 3 dvakrát jako odpověd jestli ho někdy hrál, tak fallout 3 a ostatní fallouty jsou dost velkej rozdíl a pokud autor topiku hledá něco jako fallout 2, tak to bohužel na psp vůbec není, jediný co se podařilo bylo spustit fallouta 1 přes dosbox, ale je to nehratelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Březen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Ano nehral, akorat jsem 2x dohral fallout 3....Samozrejme ze nic tak podobneho na PSP neni, ale rict ne neni? Beru ostatni dobry RPG.... Tak Dekuji vsem co tu psaly ja sem se nak nedostal na PC abych odpovedel,sry :D Za 1.Gow neni RPG Za 2.PoP neni RPG ______________________ To uz sem hral,ale ja hledal neco jako to Fallout,popripade diablo atd...vite co...mno ale dik no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Za 1.Gow neni RGP Za 2.PoP neni RGP Snad RPG, ne ?:?Jo máš pravdu, jsou to akční adventury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Snad RPG, ne ?:?Jo máš pravdu, jsou to akční adventury omlouvam se preklik :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 GoW:Chains of Olympus mě nenadchl,dohráno za 3 hodiny a 50 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 GOW je slušny ale na POP nemá:wohow: Navíc GOW zklamal hrací dobou:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Jedině se mrknout na psx hry, jestli tam není nějaké rpg. Wasteland taky dosboxu nejede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Zkus MHP2G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 tak ale on sa pital take dačo ako fallout stačilo že nie neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.