Wolf.cz Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Jaký icq klient si mám pořídit do iphona místo BeejiveIM jelikož ten mi poslední dobou nějak nejde pořád bud že propršel key atd... tak jaký by jste doporučily jako další alespon trochu kvalitní... po uživatelské stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Já používám obyč ICQ klient. Je ve free apps na iTunes storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Aim.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 ¨Taky mám iCQ z app stone... Ten doporučuju... A stahuje se FREE... Ale musíš mít účet na free... Kdyžtak ti půjčim..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 ICQ má nespočteně bugů .... Například nez po dalsim connectu refreshuje contact list tak uz dane osobe davno napisete a ona je offline ve skutečnosti .... Michale napis na icq :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Já jsem poměrně spokojený s fring. Funkčnost dostatečná, jen možná nevypadá tak "hezky";-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Ja pouzivam Nimbuzz.Mas tam icq,skype,facebook atd v jednom.Absolutna spokojnost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 BeejiveIM z placenych, z neplacenych AIM.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Já používám IM+ a nemuzu si ho vynachvalit. Je to takova "nahrada" za BeejiveIM a jeho “no.paid.license.found”. Podporuje protokoly: AOL, Yahoo!, MSN, Google Talk, Jabber, ICQ, MySpace a FaceBook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.